ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

11 χρονο αγόpι από τη Νιγηρία δέχεται υποτροφία από τη Σχολή Χορού της Νέας Υόρκης μετά την ξυπόλητη παράσταση του στο μπαλέτο που έγινε viral

Advertisement

Ενώ στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι θέλουν να επισημάνουν όλα τα κακά πράγματα που ανεβαίνουν στα κοινωνικά μέσα και το Διαδίκτυο γενικά (τα οποία, φυσικά, είναι πολλά), αυτή η ιστορία είναι μια υπενθύμιση του πώς μπορεί να λειτουργήσει το World Wide Web ως μέσο για να επιτύχετε σπουδαία πράγματα.

Αυτό το αγόpι που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο είναι ένας 11χρονος χορευτής μπαλέτου από τη Νιγηρία. Πρόσφατα, ένα βίντεο με το χορό του στη βροχή χωρίς παπούτσια έγινε viral και κατάφερε ακόμη και να του χαρίσει υποτροφία σε ένα διάσημο εργαστήριο χορού των ΗΠΑ.

Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:

 

Αυτό το βίντεο κοινοποιήθηκε από τη σχολή χορού του, που ονομάζεται Leap of Dance Academy. Πολύ σύντομα, το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες προβολές, λάικς και σχόλια. Οι άνθρωποι μένουν απολύτως έκπληκτοι από την αφοσίωση, τη χάρη και το ταλέντο του αγοpιού.

Το βίντεο τράβηξε το βλέμμα της Cynthia Harvey, η οποία είναι η καλλιτεχνική διευθύντρια της σχολής χορού της Νέας Υόρκης Jacqueline Kennedy Onassis

Advertisement