ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

11χρονος έσωσε αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν.

Advertisement

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ενήλικας για να κάνει τη διαφορά στον κόσμο μας. Αυτό ακριβώς αποδεικνύει η ιστορία ενός μικρού αγοριού από τις Φιλιππίνες, του μόλις 11 ετών Κεν.

Ο Κεν δημιούργησε το δικό του καταφύγιο ζώων όταν ήταν ακόμη 8 ετών. Με την ευγενική υποστήριξη ανθρώπων από όλο τον κόσμο, ο μικρός φιλόζωος έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σώσει πολλά ζώα από την πείνα και τις αρρώστιες. 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 1 Κάποια από αυτά όμως ξεχωρίζουν για τον ίδιο από τα υπόλοιπα.

Για παράδειγμα αυτό το σκυλάκι, η Ύαινα, όταν έφτασε στο καταφύγιο του Κεν πέθαινε από την πείνα ενώ έπασχε και από ψώρα… 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 3 Δείτε πως είναι σήμερα! Ένα πανέμορφο υγιέστατο σκυλί! 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 5 Ο Κεν δεν σώζει μόνο σκύλους. Αυτή η γάτα, η Σίλινγκ ήταν γεμάτη ψύλλους και λιμοκτονούσε πριν αναλάβει να την φροντίσει ο Κεν.   11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 7 Το αγόρι την καθάρισε, την τάισε και της έδειξε στοργή και αγάπη. Σήμερα η Σίλινγκ είναι πολύ πολύ καλύτερα και το δείχνει. 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 9 Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μερικά χρόνια ο Κεν βρήκε έξι μικρά εγκαταλελειμμένα κουτάβια. Ήταν σε τόσο άσχημη κατάσταση που δεν πίστευε ότι θα ζήσουν. 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 11 Ο Κεν τα πήρε σπίτι του, τα φρόντισε, τους έδωσε φάρμακα, τα καθάρισε, τα τάισε και τους έδωσε τα ονόματα έξι διάσημων επιστημόνων. Ένα χρόνο αργότερα, τα κουταβάκια έχουν μεγαλώσει και δεν σταματούν να τρέχουν και να αγκαλιάζουν τον μικρο σωτήρα τους.

Αυτός εδώ είναι ο Μπορ ο οποίος πήρε το όνομά του από τον διάσημο Δανό φυσικό Νιλς Μπορ. 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 13 Αυτός είναι ο πανέξυπνος Αϊνστάιν!   11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 15 Αυτός είναι ο Νεύτων, ο πιο ήρεμος και χαλαρός της παρέας. 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 17 Ο Πασκάλ είναι ο μικρότερος της οικογένειας. 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 19 Η Πλάνκ που πήρε το όνομα της από τον Γερμανό φυσικό Μαξ Πλάνκ. Είναι το μοναδικό κορίτσι της παρέας.   11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 21 Τελευταίος αλλά όχι λιγότερο σημαντικός είναι ο Τέσλα που πήρε το όνομά του από τον εφευρέτη Νίκολα Τέσλα. Είναι λίγο φασαριόζος, φωνακλάς και πάντα βρίσκει τρόπο να δραπετεύσει από το κλουβί του! 11χρονος έσωσε έξι αδέσποτα κουτάβια που λιμοκτονούσαν. Ένα χρόνο αργότερα είναι δύσκολο να πιστέψεις τι έφτιαξε - Εικόνα 23 Ο Κεν παρόλο που είναι τόσο μικρός έχει μια τεράστια καρδιά. Για να μάθετε περισσότερα για το καταφύγιο του μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του.

Πηγή

Advertisement