ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Είμαι περήφανος, ξεκίνησα από το μηδέν, οι γονείς μου ήταν φτωχοί» εξομολογείται ο Μάρκος Σεφερλής

Advertisement

Στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13/1 ο Μάρκος Σεφερλής και μίλησε για την επαγγελματική του καριέρα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια τον υποδέχτηκε με χαρά, λέγοντάς του: «Πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ. Είσαι εκεί. Είσαι αυτός που γνωρίσαμε. Αυτά που έταξες πως θα μας δώσεις δεν σταμάτησες να μας τα δίνεις με τον ίδιο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Δε βγήκες από αυτό. Δεν άλλαξες. Δεν έκανες κωλοτούμπα. Ούτε επηρεάστηκες ποτέ».

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε: «Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν φωτογραφίες που είμαστε 25 χρόνια πριν».

Ερωτηθείς αν μετά από τόσα χρόνια που κάνει θέατρο και σάτιρα, τον επηρεάζει μια κριτική, υποστήριξε: «Όχι. Με επηρεάζει μόνο αν είναι καλοπροαίρετη και είναι για το καλό μου, για τη βελτίωση τη δική μου. Δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιες. Οι κριτικές αυτές σίγουρα με ανεβάζουν, μου κάνουν καλό, όπως και οι κριτικές ενός θεατή που έχει δει την παράσταση. Άλλου τύπου κριτικές, ανώνυμες, που δεν έχουν δει αυτό που κάνω για να ασχοληθώ μετά μαζί τους, όχι δεν με αφορούν. Όπως έχεις καταλάβει, όλα αυτά τα χρόνια όλοι ασχολούνται με εμένα κι εγώ με κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά».

«Είμαι περήφανος για αυτά που έχω κατακτήσει, γιατί ξεκίνησα από το μηδέν με γονείς φτωχούς που πούλαγαν νερό στη Κόρινθο, χωρίς καμία μόρφωση» εκμυστηρεύτηκε, τέλος, ο κωμικός ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΜΕGA:

 

Πηγή

Advertisement