ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Εβελίνα Νικόλιζα: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης

Advertisement

Σελίδα στην προσωπική της ζωή γυρίζει η Εβελίνα Νικόλιζα η οποία χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης με τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη.

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα απείχε από τα social media και μέσα από ένα βίντεο εξήγησε δημοσίευσε στον προσωπικό της κανάλι στο YouTube εξήγησε το «γιατί».

Ο λόγος που η Εβελίνα Νικόλιζα απείχε από τα social media ήταν όπως είπε ο χωρισμός της. Το ζευγάρι έκλεισε τον κύκλο του με πολλή αγάπη, όπως είπε η τραγουδίστρια.

«Με τον Κλεάνθη δεν είμαστε πλέον μαζί. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, απλώς το μόνο που θα σας πω είναι ότι τελείωσε πολύ καλά, με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στο ότι οι σχέσεις ρουτινιάζουν μετά από χρόνια. Δεν υπήρξαν ποτέ τσακωμοί, δε υπήρξαν ποτέ τρίτα πρόσωπα απλώς νιώσαμε ότι τελείωσε. Είναι πολύ δύσκολο και από τις δύο μεριές. Όλο αυτό είναι πολύ καινούργιο για εμένα, γιατί δεν έχω μείνει ποτέ μόνη μου. Πάντα θα τον αγαπάω και θα είναι κομμάτι μου και νομίζω και εκείνος», είπε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Νικόλιζα.

Εβελίνα Νικόλιζα: Χώρισε μετά από 9 χρόνια σχέσης - Εικόνα 1

 

Advertisement