ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο γιος του Πλούταρχου είναι εpωτευμένος με ξανθιά καλλovή

Advertisement

Ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο νεαρός τραγουδιστής Γιώργος Κακοσαίος, με την αδερφή γνωστού μοντέλου.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου βρήκε τον έρωτα στον πρόσωπο της αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς, Τέας. Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι δυο τους εθεάθησαν μαζί με φίλους σε εστιατόριο και οι φήμες πήραν «φωτιά».

Γιώργος Κακοσαίος: Ποια είναι η σύντροφος του νεαρού ερμηνευτή

Υπενθυμίζεται πως η Τέα Πρέλεβιτς στα 26 της είχε παντρευτεί με έναν Ινδό, μέλος της βασιλικής οικογένειας, ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μόλις τέσσερις μήνες. Η ίδια αποφάσισε μετά τον χωρισμό να προβεί στη διαδικασία κατάψυξης ωραρίων.

Ξανθιά καλλovή και διάσημo μovτέλo: Ο γιος του Πλούταρχου είναι εpωτευμένος, αuτή εivαι η κούκλα σύντροφός του - Εικόνα 1

Μιλώντας για την απόφασή της, η Τέα Πρέλεβιτς είχε αναφέρει σε ανάρτηση της: «Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ είχα την εντύπωση ότι η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων ήταν μια νέα τεχνολογία – η πραγματικότητα είναι όμως ότι υπάρχει εδώ και πάνω από 30 χρόνια, κι εξελίσσεται διαρκώς! Τον τελευταίο καιρό μάλιστα άλλαξε και η νομοθεσία σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση & το ηλικιακό της όριο.

Όλες οι γυναίκες μπορούν πλέον να καταψύξουν τα ωάριά τους – όχι μόνο για ιατρικούς, αλλά και για προσωπικούς λόγους (το λεγόμενο “social freezing”). Θέλω να ξαναπώ άλλη μια φορά, με αφορμή τα παραπάνω, το πόσο ευγνώμων & τυχερή νιώθω για την εποχή που ζούμε… Η επιστήμη + η νομοθεσία βαδίζουν σταθερά προς το όφελος της σύγχρονης γυναίκας».

Ξανθιά καλλovή και διάσημo μovτέλo: Ο γιος του Πλούταρχου είναι εpωτευμένος, αuτή εivαι η κούκλα σύντροφός του - Εικόνα 2

 

Advertisement