ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Σπυροπούλου : Διέρρευσε η 1η φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα

Advertisement

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η ίδια έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, με τον οποίο είναι αχώριστη, διανύει την καλύτερη περίοδο της σχέσης της.

Οι δυο τους προτίμησαν το φετινό καλοκαίρι να βρεθούν μακριά από παπαράτσι και φλας, στο νησί της Νάξου, παρά όμως όλες τις προφυλάξεις που πήραν, τελικά δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από τον φακό τού YOU, που τους έπιασε σε αποκλειστικά στιγμιότυπα.

Στο beach bar “Tortuga” της Νάξου, στην περιοχή της Πλάκας, και ενώ ακόμα δεν είχε ξεκινήσει η τουριστική περίοδος, το ζευγάρι περνούσε ξένοιαστες στιγμές στην ξαπλώστρα, κάνοντας ελάχιστες -ή και καθόλου- κοσμικές εξόδους.

Η Κωνσταντίνα προτίμησε να καθίσει τις περισσότερες ώρες κάτω από την ομπρέλα με ένα βιβλίο, δίπλα στον αγαπημένο της, ενώ φαίνεται να έχει “αποχωριστεί” την μέχρι πρότινος υπέροχη και αψεγάδιαστη σιλουέτα της, με ελάχιστα επιπλέον κιλά στην περιοχή της μέσης και της περιφέρειας.

Φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό και από πάνω παρεό, που δεν αποχωρίστηκε σχεδόν καθόλου, προφανώς και ήθελε να κρύψει επιμελώς από τους λιγοστούς λουόμενους της συγκεκριμένης παραλίας την κοιλίτσα της που φαίνεται όλο και περισσότερο…

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την εγκυμοσύνη

Σπυροπούλου : Διέρρευσε η 1η φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα - Εικόνα 1

Σπυροπούλου : Διέρρευσε η 1η φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα - Εικόνα 2

Η παρουσιάστρια, που είναι αποφασισμένη να κρατήσει την πιο ωραία στιγμή της ζωής της μόνο για τους πολύ δικούς της ανθρώπους, δεν έχει μέχρι σήμερα παραδεχτεί αλλά ούτε και διαψεύσει το ευτυχές γεγονός, παρόλα αυτά οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται ήδη στον 4ο μήνα.

Όσο για τον επιχειρηματία, και εκείνος με τη σειρά του λέγεται ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν μαζί με τη γυναίκα της ζωής του τις ωραιότερές τους στιγμές, περιμένοντας το μωράκι τους. Το ζευγάρι μετακόμισε πρόσφατα σε ένα καινούργιο σπίτι, μεγαλύτερο από αυτό που έμεναν στη Βούλα, αποφεύγουν τις πολλές μετακινήσεις και μάλλον το υπόλοιπο του καλοκαιριού τους θα το περάσουν εκεί.

 

Advertisement