ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

23χρονος δηλώνει: «Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έpωτα. Τώρα δικαιούμαι σύνταξη χηρείας»

Advertisement

“Ήταν η τελευταία επιθυμία της καλής μου να πάρω αυτά τα χρήματα” λέει ο 25χρονος σήμερα δικηγόρος

O 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola από την Αργεντινή λέει ότι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια την 91χρονη Yolanda Torres από έpωτα, εντούτοις οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις Αρχές, οι οποίες αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας έπειτα από τον θάνατο της καλής του μερικούς μόλις μήνες ύστερα από τον γάμο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Torres ήταν συγγενής του νεαρού και ειδικότερα αδερφή της γιαγιάς του.

Η αιτιολόγηση που προβάλλει το ασφαλιστικό σύστημα της Αργεντινής στην άρνησή της για την επίδοση σύνταξης είναι πως ο γάμος αυτός δεν ήταν νόμιμος. Ακόμα κι αν ήταν, με βάση την νομοθεσία της χώρας οι συντάξεις χηρείας εκχωρούνται στον επιζώντα σύζυγο μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι ο εκλιπών/η εκλιπούσα ήταν το μοναδικό οικονομικό στήριγμά του. Αυτό δεν ισχύει πλέον για τον 25χρονο, που πρόσφατα ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη νομική και μπορεί πλέον να δουλέψει ως δικηγόρος.

23χρονος δηλώνει: «Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα. Τώρα δικαιούμαι σύνταξη χηρείας» - Εικόνα 1

«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» ανέφερε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και είπε πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Παρά τα 68 έτη διαφοράς τα οποία είχε με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει πως ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έpωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα προσεχή χρόνια.

Πηγή

Advertisement