ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

4χρονο αγοράκι με καρκίνο έγινε πυροσβέστης για μία μέρα – Ήταν το όνειρό του και πραγματοποιήθηκε

Advertisement

To όνειρο να γινει πυροσβέστης πραγματοποιήθηκε για ένα 4χρονο αγοράκι από την Αγγλία το οποίο δίνει μάχη με τον καρκίνο! Το πυροσβεστικό σώμα της περιοχής στην οποία διαμένει πραγματοποιήσε μάλιστα και παρέλαση που οργανώθηκε προς τιμή του.

Ο Henry Carpenter μπορεί να είναι μόλις 4 ετών, όμως, έχει ήδη περάσει πολλά. Ένα απλό εξόγκωμα πριν από λίγο καιρό, εξελίχθηκε σε νευροβλάστωμα σταδίου 4, το οποίο τώρα έχει εξαπλωθεί σε όλο του το σώμα. Παρόλα αυτά ο μικρός μαχητής δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να μάχεται, ελπίζοντας να βγει νικητής.

Όπως δήλωσε η οικογένειά του προς το παρόν ο καρκίνος βρίσκεται σε ύφεση, αλλά ό κίνδυνος είναι μεγάλος. «Δεν κάνουμε σχέδια… Αντιμετωπίζουμε τον καρκίνο μέρα με τη μέρα. Το μόνο που θέλουμε είναι να είμαστε μαζί του», είπε η μητέρα του.

Το όνειρο του γιου της είναι να γίνει πυροσβέστης και χάρη στο πυροσβεστικό σώμα του Hayward, ο Henry εκπλήρωσε την επιθυμία του. Για μία μέρα έγινε πυροσβέστης και μάλιστα βοήθησε σε μια επιχείρηση.

Οι πυροσβέστες τον έστειλαν σε μια μικρή καλύβα στην εκπαιδευτική τους εγκατάσταση, για να «πολεμήσει τις φλόγες» και να γίνει ήρωας. Αμέσως, μετά έλαβε μέρος στην παρέλαση.

«Αισθάνεται δυνατός και χαίρεται που βλέπει όλους να τον επευφημούν. Νιώθει την αγάπη όλων γύρω του. Του δώσαμε λίγη χαρά στη δύσκολη ζωή του», είπε συγκινημένη η μαμά του.

 

Advertisement