ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

68χρονος εκατομμυριούχος ανακάλυψε οτι παντρεύτηκε κατά λάθος την εγγονή του…

Advertisement

Ένας 68χρονος εκατομμυριούχος από τη Φλόριντα υπέστη ένα ισχυρό σοκ όταν έμαθε ότι παντρεύτηκε κατά λάθος τη βιολογική εγγονή του, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent.

Ο άνδρας και η 24χρονη νύφη, που μένουν μαζί στο Μαϊάμι και έχουν σχέση εδώ και τρεις μήνες, ανακάλυψαν την τραγική σύμπτωση όταν ξεφύλλιζαν ένα άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες, σύμφωνα με τη Florida Sun Post.

68χρονος εκατομμυριούχος έπαθε μεγάλο σοκ όταν κατάλαβε οτι παντρεύτηκε κατά λάθος την εγγονή του - Εικόνα1

Στο άλμπουμ υπήρχαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν τα παιδιά που έχει ο 68χρονος από τον πρώτο του γάμο, με τα οποία έχει χαθεί εδώ και καιρό.

Η σύζυγός του αναγνώρισε τον μεγαλύτερο γιο του άνδρα της, ο οποίος είναι συγχρόνως και πατέρας της.

«Όταν είδα τον πατέρα μου στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες με διαπέρασε ένα κύμα απελπισίας», είπε η 24χρονη μιλώντας στην Florida Sun Post.

O άνδρας, που πήρε διαζύγιο από τη δεύτερη σύζυγό του το 2009 αντιμετώπιζε την ίδια περίοδο οικονομικά προβλήματα αλλά η τύχη του χαμογέλασε δύο χρόνια αργότερα και κέρδισε εκατομμύρια δολάρια σε κλήρωση του τζακ ποτ.

Όταν γνωρίστηκε με τον εκατομμυριούχο η 24χρονη δούλευε σαν χορεύτρια Τζάκσονβιλ και είχε χάσει κάθε επαφή με τους γονείς της, μετά την πρόωρη εγκυμοσύνη της στην εφηβεία της. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω μιας ιστοσελίδας γνωριμιών.

Πηγή

Advertisement