ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Κόλαφoς” Γιώργος Λιάγκας για Κοψιάλη – Σούπερ Κική: «Παιδάκια, χωρίς καμία παιδεία»

Advertisement

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τοποθετήθηκαν στο Πρωινό για τις αναρτήσεις των influencers, Αλέξανδρου Κοψιάλη, Σούπερ Κικής και Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Αρχικά, η παρουσιάστρια υπογράμμισε «ο Κοψιάλης μίλησε και ξεκαθάρισε για τα likes, ζητώντας συγγνώμη. Σε αυτό που εστίασε ήταν ότι του γράφανε για το παιδί και τη γυναίκα του κατάρες. Η Αλεξανδράκη θέλησε να τον στηρίξει μετά, τώρα αυτό που βλέπουμε από τη Super Κική να μιλά έτσι, προφανώς καταλαβαίνουμε όλοι για ποιον… Είναι σαν να το συνεχίζει όλο αυτό».

Απαίδευτους χαρακτήρισε ο Γιώργος Λιάγκας τους influencers

Όταν τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας, τοποθετήθηκε γενικά, επισημαίνοντας «εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι η εκδίκηση του όπλου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία. Δεν στοχοποιώ κάποιον. Κάνω γενική τοποθέτηση. Δεν έχουν καμία παιδεία, απέκτησαν followers, δίνανε δώρα και τώρα που με μία στραβή οι followers τους τούς εκδικούνται και τους βρίζουν, κάθονται οι ίδιοι και βρίζουν τους followers που αυτοί παρακαλούσαν τόσο καιρό. Βλέπετε πώς πρέπει να κρατάμε πισινές και πώς γυρίζει boomerang η όλη προσέγγιση που κάνουμε εμείς στον δημόσιο βίο; Και βλέπετε πώς αυτοί οι άνθρωποι που χωρίς να έχουν τίποτα άλλο να δείξουν στη ζωή τους, τους βάζουν εκπομπές και σόου και τους δίνουν χρήματα;».

Διαφωνεί με τον Γιώργο Λιάγκα η Φαίη Σκορδά

«Εγώ με τη γενίκευση διαφωνώ» κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Πηγή

Advertisement