ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Σασμός” – Καταιγιστική εξέλιξη: Ο Αστέρης πέφτει νεκρός

Advertisement

Όπως όλα δείχνουν ο Σασμός πάει για δεύτερη σεζόν με τους ιθύνοντες της σειράς να μην ξέρουν τι να κάνουν με τους πρωταγωνιστές που θα φύγουν.

Μπορεί ο Σασμός να είχε προγραμματιστεί αρχικά να κρατήσει μια σεζόν αλλά η μεγάλη αγάπη που του δείχνει καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό έκανε τον ALPHA να πάρει την απόφαση να τραβήξει τις ιστορίες των πρωταγωνιστών και να του δώσει το πράσινο φως για δεύτερη σεζόν!

Ο β’ κύκλος έχει αποφασιστεί, ωστόσο ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον σταθμό, καθώς οι ιθύνοντες θεωρούν πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για επίσημες ανακοινώσεις ή διαπραγματεύσεις με το cast. Το πιθανότερο είναι η επίσημη ανακοίνωση για τη συνέχεια του «Σασμού» να λάβει χώρα μετά το Πάσχα.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως ένας από τους ρόλους που δεν θα συνεχίσει την δεύτερη σεζόν είναι αυτός του Αστέρη, που τον ενσαρκώνει ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Άρα προφανώς ο ALPHA θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξαφανιστεί… Έτσι…ή θα πεθάνει ή…θα διαφύγει στο εξωτερικό….

Σασμός: Γιατί δεν συνεχίζει ο Αστέρης;

Το Νησί, το σήριαλ που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, επιστρέφει στη μικρή οθόνη το 2023.

Σύμφωνα, με δημοσιεύματα η συγγραφέας της σειράς Νησί έχει έρθει σε επικοινωνία με την ΕΡΤ, με το κλίμα να είναι αρκετά αισιόδοξο. Μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει, με τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει η Ζωή Σγουρού και όχι ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Επίσης πρωταγωνιστές της σειράς θα είναι πολύ δυνατά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «Νησί 2» θα έχει πολλά στοιχεία «Σασμού». Κι αυτό γιατί έχουν ακουστεί τα ονόματα της Μαρίας Πρωτόπαππα – η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε έντονα στον κόσμο του twitter- και του Ορφέα Αυγουστίδη. Να θυμίσουμε ότι και οι δύο ηθοποιοί είναι μέλη του προηγούμενου cast εκείνης της σεζόν.

Πηγή

Advertisement