ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αδαμοπούλου: «Κορίτσια δεν σας φλερτάρουν οι άντρες επειδή βλέπουν ένα παγόβουνο, μια ξινή φάτσα»

Advertisement

Για τη δύσκολη εφηβεία, τη σχέση της με τον Ιωάννη Παπαζήση αλλά και το φλερτ που δέχεται μίλησε η Βανέσα Αδαμοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η τραγουδίστρια που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη», αρχικά αναφέρθηκε στον γιο της και την ιδιαίτερη σχέση τους.

«Οι περισσότεροι γονείς φορτώνουν τα παιδιά τους με δραστηριότητες για να καλύψουν δικά τους κενά. Πρέπει να τα αφήσουμε να παίξουν. Με τον γιο μου απολαμβάνουμε να βλέπουμε ταινίες και να τρώμε ποπ κορν, κάνουμε πολλά αστεία και με τραβάει βιντεάκια. Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να μην παίρνω στα σοβαρά τον εαυτό μου.

Αδαμοπούλου: «Κορίτσια δεν σας φλερτάρουν οι άντρες επειδή βλέπουν ένα παγόβουνο, μια ξινή φάτσα» - Εικόνα 4

Όταν ήμουν παιδί κάθε καλοκαίρι πήγαινα στο χωριό μας στην Ανδρίτσαινα. Οι αναμνήσεις από κει είναι ο λόγος που έγινα συγγραφέας. Οι γονείς πρέπει να αφήνουν τα παιδιά να περνάνε χρόνο με τον παππού και τη γιαγιά. Ο ρόλος τους είναι να τα κακομάθουν» δήλωσε η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έζησα την εφηβεία μου στα πατώματα, στις μαυρίλες μου. Τώρα θέλω μόνο φως. Έχω κάνει ψυχοθεραπεία για ένα χρόνο και όσα μάθαινα τα δούλευα μέσα μου. Πριν δύο χρόνια που έχασα τη μητέρα μου ένιωσα την παύση της παντοδυναμίας της μαμάς και κατάλαβα ότι η ζωή είναι το σήμερα. Με φλερτάρουν οι άνδρες. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν τις φλερτάρουν οι άντρες. Δεν σαν φλερτάρουν κορίτσια γιατί βλέπουν ένα “παγόβουνο”, ξινές φάτσες που το παίζουν απλά ωραίες».

Αδαμοπούλου: «Κορίτσια δεν σας φλερτάρουν οι άντρες επειδή βλέπουν ένα παγόβουνο, μια ξινή φάτσα» - Εικόνα 6

Κλείνοντας τη συνέντευξή της, η Βανέσα Αδαμοπούλου αναφέρθηκε στον Ιωάννη Παπαζήση και τη σχέση τους σήμερα: «Με τον Ιωάννη κάνουμε και φιλικές συζητήσεις εκτός απ’ όσες αφορούν το παιδί μας. Όταν ένας άνθρωπος είναι τόσα χρόνια στη ζωή σου, δεν παύει ξαφνικά να υπάρχει».

Πηγή

Advertisement