ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα άφησε όλα πίσω, χάθηκε από τα “φώτα”: Αγνώριστος σήμερα ο αγαπημένος σταρ της βιντεοκασέτας, Πάνος Σουπιάδης

Advertisement

Ο Πάνος Σουπιάδης υπήρξε ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς της δεκαετίας του ’80, μετρώντας συμμετοχές σε πάνω από 67 ταινίες της εποχής.

Μερικές από τις πιο γνωστές ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε είναι οι: “Άγριες πλάκες στα θρανία” (1983), “Ένας πρωτάρης στο κολλέγιο!” (1985), “Γρανίτα από μελάνι” (1983), “Και κλάααμα… στα σχολεία” (1984), “Λούφα και παραλλαγή” (1984), “Λόρδαν ο βάρβαρος” (1987), “Μπορούμε και κάτω απ’ τα θρανία” (1984), “Τηλεκανίβαλοι” (1986), “Το παίζω και πολύ άντρας” (1983), “Έπαθα την πλάκα μου” (1988), “Αγάπησα μια Πόντια” (1987), “Πόντιος και Σαλονικιός” (1988) και πολλές άλλες.

Επίσης, συμμετείχε και σε διαφημίσεις της εποχής, με εκείνη του “Ice Burger” να είναι η πιο χαρακτηριστική.

Περίπου το 1990 ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο του κινηματογράφου, ενώ στην πορεία απέκτησε και δύο παιδιά.

Ο Πάνος Σουπιάδης είναι σήμερα 63 ετών, έχει εγκατασταθεί πλέον στον Αμπελώνα έξω από τη Λάρισα και ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, ασχολείται με το θέατρο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός έχει αφοσιωθεί στο θέατρο, το οποίο αγαπά πάρα πολύ, γράφοντας, σκηνοθετώντας και ανεβάζοντας παιδικές παραστάσεις.

 

Μάλιστα, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, σε Facebook και Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά του, αλλά και καρέ από τις ταινίες που τον έκαναν γνωστό.

Πηγή

Advertisement