ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Αφού δεν ενοχλούμαι εγώ, γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος;»: Η δήλωση του συντρόφου της Μυριέλλας μετά το φιλί

Advertisement

Δηλώσεις στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου έκανε ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή, Γιάννης Λυγνός.

Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και για το παθιασμένο φιλί που αντάλλαξε εκείνη με τον Γιώργο Κατσαούνη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor..

«Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες.

Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν», είπε αρχικά ο Γιάννης Λυγνός.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Πηγή

Advertisement