ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αφροδίτη Λιάντου: Ποια είναι η πανέμορφη κόρη της Εβελίνας Παπούλια. Όσα δεν γνωρίζετε

Advertisement

Ποια είναι η Αφροδίτη Λιαντου;

Η Αφροδίτη Λιάντου μπήκε ξαφνικά στις ζωές μας έχοντας στις αποσκευές της το ατμοσφαιρικό τραγούδι Why και όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει.

Η 19χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τις καλλιτεχνικές της ανησυχίες αλλά και την ενασχόλησή με το τραγούδι.

«Πάντα μου άρεσε να τραγουδάω, ήμουν σε χορωδίες. Επειδή ήταν δύσκολο να προσανατολιστώ στο τι θέλω να κάνω, μού είπε η μητέρα μου ότι πρέπει να αποφασίσω τι θέλω να κάνω.

Τότε ήθελα να κάνω και Φυσική. Τελικά άλλαξε αυτό, δεν ήμουν πολύ καλή μαθήτρια στη συνέχεια. Αλλά μόνιμη αγάπη μου ήταν η μουσική» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε και για το πρώτο μουσικό κομμάτι που κυκλοφόρησε με τίτλο Why, τους στίχους και τη μουσική του οποίου έγραψε η ίδια και αναφέρεται όπως είπε σε μια προσωπική της εμπειρία με ένα αγόpι που υπήρξε στη ζωή της.

Γιατί όμως ποτέ η ίδια δεν προσπάθησε να μπει στον χώρο της μουσικής και του θεάματος μέσω ενός talent show; «Η πραγματικότητα ήταν ότι δεν νιώθω σίγουρη αν δεν έχω σπουδάσει κάτι να πάω σε ένα reality.

Γιατί ξέρω ότι αν έρθω αντιμέτωπη με ηχολήπτες ή με μουσικούς που μπορεί να μου πουν κάτι που δεν στέκει στην πραγματικότητα, εγώ δεν θα το αναγνωρίσω ώστε να πω ότι δεν είναι έτσι. Οπότε θέλω να νιώσω σιγουριά, να το έχω σπουδάσει πρώτα και μετά να εκτεθώ σε κάτι τέτοιο.

Το Why ας πούμε ήταν τελείως δικό μου, πήρα όλη την ευθύνη εγώ» απάντησε.

 

Advertisement