ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

“Αυτό δεν έπρεπε να ακουστεί”: Οι 10 καλύτερες γκάφες στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης

Advertisement

Γκάφες στην ελληνική τηλεόραση: Πολλά είναι τα περιστατικά που έχουν συμβεί στην ελληνική τηλεόραση και μας έχουν κάνει να λυθούμε από τα γέλια. Δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, έχουν κάνει απίστευτες γκάφες που έμειναν στην ιστορία. Κάποτε έλεγαν, πως τα γραπτά μένουν. Η αλήθεια είναι πως εκτός από τα γραπτά, μένουν και τα βίντεο.

Σαρδάμ σε ελληνικές ενημερωτικές εκπομπές της τηλεόρασης
Τα δελτία ειδήσεων έχουν την τιμητική τους στα σαρδάμ και τις γκάφες των παρουσιαστών. Δεν είναι τυχαίο πως πολλοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι έχουν πέσει σε αντίστοιχα λάθη. Οι ώρες των δελτίων ειδήσεων είναι πάρα πολλές. Αφορούν ένα πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητας των δημοσιογράφων και των καναλιών. Άλλωστε, είναι γνωστό πως τα δελτία ειδήσεων που προβάλλονται κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι δύο.

Το ένα είναι το δελτίο, το οποίο προβάλλεται κατά τις μεσημεριανές ώρες. Το δεύτερο είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το οποίο μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς αργά το απόγευμα μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες. Άλλωστε, η επικαιρότητα τρέχει με ραγδαίους ρυθμούς και το ίδιο συμβαίνει και με τις ειδήσεις. Κάτι που έγινε το μεσημέρι, μπορεί να άλλαξε έως το βράδυ. Ωστόσο, μέσα σε αυτά δεν λείπουν και τα σαρδάμ και οι γκάφες των παρουσιαστών.

Δείτε το βίντεο με τα αστεία στιγμιότυπα της ελληνικής τηλεόρασης

Advertisement