ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτό το σπίτι μοιάζει σα να περπατάς σε ένα παραμύθι παρόλο που φαίνεται τρομακτικό

Advertisement

Εξωτερικά αυτό το σπίτι στη Νότια Αυστραλία μοιάζει σχεδόν με οποιοδήποτε άλλο φυσιολογικό σπίτι.

Μέσα όμως περιμένει όποιον το δει μια έκπληξη. Χτισμένο το 1940, το σπίτι με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα είναι γεμάτο με δωμάτια που εικόνες από γάτες και κούκλες και το κάνουν να διαφέρει από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά ακινήτων.

Ο μεσίτης που το έχει αναλάβει αναφέρει ότι μοιάζει σαν να περπατάς σε ένα παραμύθι παρόλο που σε πολλούς μπορεί να φαίνεται αρκετά τρομακτικό.

Όπου κι αν γυρίσεις το βλέμμα σου βλέπεις είτε κούκλες είτε γάτες! Για κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή, το σπίτι έχει μια αυλή και υπόστεγο για το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη ενώ κοστίζει περίπου 200.000 λίρες.

Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 1 Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 2 Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 3 Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 4 Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 5 Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 6 Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 7 Αυτό το σπίτι μοιάζει φυσιολογικό εξωτερικά αλλά το εσωτερικό του έχει μια ιδιαιτερότητα. - Εικόνα 8

Πηγή: adelaidenow

Πηγή

Advertisement