ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αγνώριστη η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Advertisement

Η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες αισθηματικές κωμικές σειρές, που έχουν περάσει ποτέ από την τηλεόραση.

Μπορεί να έχουν περάσει 24 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου, ωστόσο, οι τηλεθεατές θυμούνται ακόμα τους ρόλους της Χριστίνας, της Σάσας και της Σόφης, την οποία υποδυόταν η Γαλήνη Τσεβά.

Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός; Η τηλεοπτική Σόφη έχει αποσυρθεί από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης και πλέον ασχολείται με τη δεύτερη αγάπη της που είναι η μουσική και παίζει ως Dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας.

Μάλιστα, η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια, παραμένει όμορφη και λαμπερή και όπως μπορείτε να δείτε η αλλαγή της είναι μικρή παρά το γεγονός πως έχει κλείσει τα 55 της χρόνια.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»

Αγνώριστη η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Εικόνα 1

Αγνώριστη η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Εικόνα 2

Αγνώριστη η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Εικόνα 3

Αγνώριστη η Σόφη από το «Ντόλτσε Βίτα»: Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται, 24 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - Εικόνα 4

Δύο λόγια τη Γαλήνη Τσεβά

Η Γαλήνη Τσεβά (Αθήνα, 20 Μαρτίου 1967) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός το 1986 στη σειρά Μαντάμ Σουσού. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές Οδός Ανθέων, Μπελάδες για δύο, Αχ Ελένη, Τμήμα Ηθών και άλλες.

Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Σόφης στην κωμική σειρά των Αλέξανδρο Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, Ντόλτσε Βίτα το 1995. Από το 2000 μέχρι το 2003 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην οικογενειακή κωμική σειρά 10 Λεπτά Κήρυγμα.

Πηγή

Advertisement