ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο άγνωστος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, οι τσακωμοί που έφεραν διαζύγιο και η γοητευτική εικόνα του σήμερα

Advertisement

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1969 και μεγάλωσε στη Νίκαια, μαζί με την μητέρα της, καθώς έχασε τον πατέρα της σε ηλικία μόλις 2,5 ετών.

Η ίδια μαζί με την μητέρα της μετακόμισαν στον Κολωνό, όπου και πέρασε τα μαθητικά της χρόνια στο 61ο Δημοτικό Σχολείο και μάλιστα είχε συμμαθητή τον Γιώργο Λιάγκα.

Βέβαια τα μαθήματα του σχολείου δεν ήταν ποτέ το «φόρτε» της παρουσιάστριας. Η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε και στα 16 της χρόνια η Ελένη Μενεγάκη απέκτησε έναν αδερφό, τον Θοδωρή.

Ελένη Μενεγάκη: Ο πρώτος γάμος της παρουσιάστριας σε ηλικία 21 ετών

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως η Ελένη Μενεγάκη ήταν μόλις 21 ετών όταν ανέβηκε για πρώτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του επιχειρηματία Σταύρου Γαρδέρη. Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε μαγαζί με νυφικά στον Κολωνό.

Ο άγνωστος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, οι τσακωμοί που έφεραν διαζύγιο και η γοητευτική εικόνα του σήμερα - Εικόνα 1

Ο γάμος του ζευγαριού κράτησε μόλις έναν χρόνο, η παρουσιάστρια τότε, πριν ξεκινήσει και τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση εργαζόταν στο κατάστημα του συζύγου της, ενώ οι μεταξύ τους τσακωμοί ΄ήταν έντονοι.

Ωστόσο, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, λίγα χρόνια αργότερα ο πρώτος σύζυγος της παρουσιάστριας είχε αποκαλύψει πως οι δύο τους διατήρησαν καλές σχέσεις κάποια χρόνια μετά τον γάμο τους, μέχρι που χάθηκαν εντελώς.

Σήμερα ο επιχειρηματίας είναι πατέρας δύο παιδιών, ενώ παραμένει ακόμα γοητευτικός.

Ο άγνωστος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, οι τσακωμοί που έφεραν διαζύγιο και η γοητευτική εικόνα του σήμερα - Εικόνα 2

Ο άγνωστος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, οι τσακωμοί που έφεραν διαζύγιο και η γοητευτική εικόνα του σήμερα - Εικόνα 3

Ο δεύτερος γάμος της, Ελένης Μενεγάκη ήταν το 2001, με τον πρώην διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 1997 και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Ο άγνωστος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, οι τσακωμοί που έφεραν διαζύγιο και η γοητευτική εικόνα του σήμερα - Εικόνα 4

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 2010. Αργότερα στη ζωή της παρουσιάστριας ήρθε ο επιχειρηματίας Μάκη Παντζόπουλο, με τον οποίο παντρεύτηκε το 2015, ενώ την ίδια χρονιά απέκτησαν την κόρη τους, Μαρίνα.

Πηγή

Advertisement