ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αγόρι της διπλανής πόρτας, χωρίς μακιγιάζ και εκκεντρικό στυλ: Ο Θέμης Κανέλλος πριν την περσόνα του Themicorn (βίντεο)

Advertisement

Ο Θέμης Κανέλλος μπορεί να έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο Big Brother, πριν όμως από το ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ είχε ξεκινήσει δειλά δειλά και όσο περνούσε ο καιρός πιο τολμηρά να δοκιμάζει την τύχη του ως Youtuber με το δικό του πολύ ξεχωριστό κανάλι.

Μπορεί πλέον να θεωρείται insfluencer και να έχει ένα εντελώς δικό του εκκεντρικό ή ακόμα και προκλητικό για κάποιους στυλ όμως αυτό δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε σε μία ημέρα. Ο Θέμης Κανέλλος πριν υιοθετήσει την περσόνα του Themicorn έκανε πολλές, πάρα πολλές δοκιμές και πειραματισμούς στην εμφάνισή του.

Ψάχνοντας μία πενταετία πίσω, μπορεί να μην φαντάζει πολύ σαν χρόνος, αλλά για ένα youtuber που ασχολείται με το make up, τη μόδα και πειραματίζεται στον εαυτό του, ο χρόνος αυτός φαντάζει αιώνας. Και κάπως έτσι φαίνεται πάνω στο πρόσωπο του Θέμη που σε τίποτα δε θύμιζε τότε κάτι από την τωρινή του εικόνα.

Χωρίς βαρύ μακιγιάζ, χωρίς τις αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών, ψεύτικες βλεφαρίδες ή φακούς επαφής, με πολύ πιο casual ρούχα, ο τότε Themicorn έμοιαζε με ένα νεαρό αγόρι της διπλανής πόρτας. Εξάλλου είναι μόλις 21 και τότε ακόμα έφηβος 16 ετών.

 

Πηγή

Advertisement