ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αιχμηρός ο Αναστάσης Κολοβός: «Πότε σας άφησα λοιμωξιολόγους, πότε σας βρήκα Πύραρχους»

Advertisement

Αναστάσης Κολοβός: Τις τελευταίες ημέρες, η Ελλάδα μας φλέγεται. Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για όλους εκείνους που κάνουν αναρτήσεις από τις διακοπές τους και το πόσο καλά περνάνε σε αυτές τις κρίσιμες ημέρες για τη χώρα μας.

Αναστάσης Κολοβός: Οι αναρτήσεις του ηθοποιού

Πριν από δύο ημέρες, ο γνωστός ηθοποιός είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Για μια γ@@@νη μέρα σαν αυτήν σας είναι τραγικά δύσκολο να μην ποστάρετε την ματαιοδοξία κ τον ναρκισσισμό σας ποστάροντας φωτογραφίες απ τις παραλίες πίνοντας παγωμένη μπύρα με το καινούριο σας μαγιό στα social media ε? (Δεν τα γράφω αυτά μέσα από πυροσβεστικό canadair αλλά έλεος….)».

Αιχμηρός ο Αναστάσης Κολοβός: «Πότε σας άφησα λοιμωξιολόγους, πότε σας βρήκα Πύραρχους» - Εικόνα 1

Φυσικά, δεν ήταν ο μόνος που θύμωσε με τη συμπεριφορά ορισμένων, που έδειχναν να μην έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης σε Αττική, Εύβοια, Πύργο και όπου αλλού υπάρχαν φωτιές. Την Δευτέρα 9 Αυγούστου, ο ηθοποιός έκανε μία νέα ανάρτηση στον λογαριασμό του, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Πότε σας άφησα λοιμωξιολόγους, πότε σας βρήκα Πύραρχους, χαμπάρι δεν πήρα».

Ακολουθεί η ανάρτησή του:

Αιχμηρός ο Αναστάσης Κολοβός: «Πότε σας άφησα λοιμωξιολόγους, πότε σας βρήκα Πύραρχους» - Εικόνα 2

Πηγή

Advertisement