ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ακομπλεξάριστη Ελληνίδα βουλευτής αλλάζει μόνη λάστιχο και το βίντεο κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου

Advertisement

Νόνη Δούνια: «Γιατί τα κορίτσια από τον Πειραιά αλλάζουν και λάστιχο» έγραψε η Ελληνίδα βουλευτής στο βίντεο που ανάρτησε στα social media. Η ίδια αποτελεί χρήστη του Instagram και αποφάσισε να ενημερώσει τους followers της για το γεγονός πως έπαθε λάστιχο. Μάλιστα, η Νόνη προσπάθησε να το αλλάξει μόνη της και ανάρτησε το συγκεκριμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με Instastory. Αναμφίβολα της αξίζουν συγχαρητήρια.

Νόνη Δούνια: Βουλευτής εν δράσει

Η Νόνη Δούνια μπορεί να έχει περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, αφού η ενασχόληση με τα κοινά, η οικογένεια και οι υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της, όμως δεν παύει να είναι ενεργή στα social media.

Ακομπλεξάριστη Ελληνίδα βουλευτής αλλάζει μόνη λάστιχο και το βίντεο κάνει το γύρο του ελληνικού διαδικτύου - Εικόνα 1

Πριν μερικές ώρες, μάλιστα, η ίδια κατέρριψε έναν μεγάλο μύθο, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Η γνωστή βουλευτής έπαθε λάστιχο και δεν δίστασε να το αλλάξει μόνη της στην άκρη του δρόμου. Στο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της, η Νόνη Δούνια φαίνεται να βιδώνει το καινούργιο λάστιχο, ενώ η φωτογραφία με τα λερωμένα χέρια που ακολούθησε επιβεβαίωσε το γεγονός. Μάλιστα, η ίδια σχολίασε: “Γιατί τα κορίτσια από τον Πειραιά αλλάζουν και λάστιχο”.

Ν. Δούνια: Ακολουθεί βίντεο όπου η βουλευτής αλλάζει μόνη το λάστιχο του αυτοκινήτου της

Πηγή

Advertisement