ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις!

Advertisement

Ποια πράγματα θεωρείτε ακριβά; Αυτοκίνητα; Ιδιωτικά τζετ; Σκάφη; Αυτά τα πράγματα μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε κάτι ακριβό. Αλλά αν κάποιος σας ζητήσει να ονομάσετε ένα υγρό που είναι ακριβό, τι θα λέγατε; Μάθετε τα ποιο ακριβά υγρά στον κόσμο. Πάμε στοίχημα ότι για μερικά δε θα είχατε καν ιδέα ότι υπάρχουν!

1. Ανθρώπινο αίμα Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα0 Το αίμα δε θα έπρεπε να κοστίζει πολύ, επειδή είναι σχετικά άφθονο, έτσι δεν είναι; Αλλά αυτό το γεγονός δεν βοηθάει να μειωθεί το κόστος του αίματος. Το κόστος εξαρτάται κυρίως από τον τύπο του αίματος, υπάρχουν μερικοί τύποι που είναι σπάνιοι, και αυτό ανεβάζει κατά πολύ το κόστος. Αλλά εκτός από αυτό, το κόστος της επεξεργασίας του και η δωρεά αίματος είναι που το καθιστούν ακριβό.

2. Γ-υδροξυβουτυρικό οξύ (GHB) Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα1

Το GHB είναι μια φυσική ουσία που βρίσκεται στο ανθρώπινο νευρικό σύστημα. Επίσης πωλείται παράνομα στη μαύρη αγορά ως ναρκωτική ουσία, και είναι γνωστό ως «υγρή έκσταση» ή το «ναρκωτικό του βιασμού».

3. Μαύρο μελάνι εκτυπωτή Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα2 Είναι μια τακτική των επιχειρήσεων για να έχουν κέρδος. Πουλάνε τους εκτυπωτές σε χαμηλή τιμή και έχουν οικονομικό όφελος από τα μελάνια. Το μαύρο μελάνι, συγκεκριμένα, κοστίζει πιο ακριβά από τα άλλα χρώματα.

4. Υδράργυρος Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα3 Ο υδράργυρος είναι το μοναδικό μέταλλο που είναι σε υγρή μορφή σε θερμοκρασία δωματίου και χρησιμοποιείται στα ιατρικά θερμόμετρα. Αλλά όταν βρέθηκε ότι έχει τοξικές παρενέργειες, η χρήση του περιορίστηκε σε άλλες χρήσεις, όπως λαμπτήρες φθορισμού.

5. Ινσουλίνη Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα4 Το πάγκρεας παράγει ινσουλίνη στο ανθρώπινο σώμα. Ωστόσο, όσοι πάσχουν από διαβήτη, συχνά δεν παράγουν αρκετή ινσουλίνη και λαμβάνουν ενέσιμη ινσουλίνη που παράγεται σε εργαστηριακές συνθήκες για να αναπληρώσουν τις ανάγκες τους. Ενώ η τεχνητή ινσουλίνη είναι πιο φτηνή από την βιολογική, παραμένει ένα ακριβό υγρό.

6. Chanel No. 5 Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα5 Το Chanel No. 5 παράγεται από το 1922,  και είναι από τα πιο ακριβά αρώματα ενός ακριβού και επώνυμου οίκου μόδας.

7. Αίμα από λιμουλίδες Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα6 Το αίμα από λιμουλίδες απαιτείται σε μεγάλες ποσότητες, καθώς χρησιμοποιείται για να καθοριστεί αν ένα ιατρικό προϊόν έχει μολυνθεί.

8. LSD Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα7 Το ναρκωτικό LSD ήταν δημοφιλές τη δεκαετία του ’60 και ’70. Είναι γνωστό ότι προκαλεί παραισθήσεις και ο χρήστης «ταξιδεύει».

9. Δηλητήριο από βασιλική κόμπρα Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα8 Η βασιλική κόμπρα είναι από τα πιο δηλητηριώδη φίδια στη Γη. Και το δηλητήριο της είναι απαραίτητο συστατικό για την παρασκευή δυνατών αναλγητικών και αντίδοτων.

10. Δηλητήριο σκορπιού Τα 10 Πιο Ακριβά Υγρά που υπάρχουν στον Κόσμο και είναι σχεδόν αδύνατο να Αγοράσεις! - Εικόνα9 Μόνο μερικά είδη σκορπιού έχουν δηλητήριο που είναι θανάσιμο για τον άνθρωπο και είναι ιδιαίτερα ακριβό. Χρησιμοποιείται σε αρκετές περιπτώσεις στην ιατρική.

Πηγή

Advertisement