ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αλκιβιάδης Καμπανός: Ο 19χρονος που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 12 άτομα επειδή ήταν φίλαθλος του Άρη

Advertisement

Θύμα εμπλοκής και ακαριαίου θανάτου έπεσε ο 19χρονος Αλκιβιάδης Καμπανός χθες τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Χαριλάου.

Γεννημένος τον Απρίλιο του 2003 ήταν ο Αλκιβιάδης Καμπανός, ο 19χρονος που δολοφονήθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην περιοχή της Χαριλάου Θεσσαλονίκης, κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Παιδί στρατιωτικού, με τον πατέρα του λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, να αλλάζει περιοχές διαμονής τακτικά. Έτσι, ο 19χρονος για αρκετά χρόνια πήγαινε σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, όμως τα τελευταία χρόνια ζούσε στη Βέροια.

Ο Αλκιβιάδης ήρθε εχθές στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει έναν φίλο του. Άτομο που ήταν μαζί του τα τελευταία λεπτά της ζωή του, όταν δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση.

Τραγική φιγούρα και ο θείος του παιδιού που ήταν αυτός που κλήθηκε να τον αναγνωρίσει στο νοσοκομείο, μέχρι να φτάσουν οι γονείς του από τη Βέροια.

Αλκιβιάδης Καμπανός: Ο 19χρονος που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 12 άτομα επειδή ήταν φίλαθλος του Άρη - Εικόνα 1

Τα τραγικά δευτερόλεπτα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Thetsival, o 19χρονος ήταν ο μόνος από τα άτομα που ήταν μαζί του και δέχτηκαν την επίθεση, ο οποίος δεν είχε ποτέ εμπλοκή με το οπαδικό κίνημα. Σημειώνεται ότι ακόμη δύο άτομα δέχθηκαν επίθεση και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης.

Κοντά στον τόπο τους εγκλήματος, όπου το θύμα ξεψύχησε επί τόπου, οι Αστυνομικοί εντόπισαν ένα δρεπανάκι που έφερε ίχνη αίματος. Το όπλο παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών βορείου Ελλάδος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival, τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση ήταν τουλάχιστον 12 κι είχαν μαζί τους μαχαίρια κι άλλα αιχμηρά αντικείμενα.

Η κηδεία του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη θα γίνει την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022, στο Ναό Αγ. Αθανασίου (Κοιμητήρια) Βέροιας.

Πηγή

Advertisement