ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αλμπέρτο Εσκενάζυ κατά Χρήστου Λούλη: “Άμα κάψεις φλάντζα δε σε σώζει τίποτα”

Advertisement

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ αντέδρασε έντονα στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Λούλης, στις οποίες, μεταξύ άλλων, “απαξίωνε” με έναν τρόπο το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και εξηγούσε πως δεν γράφεται σε αυτό γιατί απλά βαριέται.

Ο αγαπημένος ηθοποιός έγραψε ένα κείμενο και το έδωσε στον Σπύρο Μπιμπίλα να το κοινοποιήσει, καθώς ο ίδιος δεν διαθέτει social media.

Όπως υπογραμμίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας, συνοδεύοντας το κείμενο που του έδωσε ο ηθοποιός «αυτό το κείμενο κριτικής στάλθηκε από τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ, έναν αγωνιστή του θεάτρου. Λυπάμαι που άστοχες δηλώσεις οδηγούν σε τέτοιες σκληρές αντιδράσεις».

“Αγαπητέ κύριε Λούλη. Είμαι λάτρης των ελληνικών παροιμιών και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και να εκτιμώ αυτούς που προσφέρουν στα κοινά κι όχι μόνο. Εκεί που είσαι ήμουν, εδώ που είμαι θα ‘ρθεις. Το ταλέντο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα μιας και είναι υπό κρίση.

Η αντίδραση του Αλμπέρτο Εσκενάζυ στις δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Λούλης

Το ήθος όμως είναι οδηγός ζωής. Επειδή διαβάζω να δηλώνεις απίστευτες ανοησίες, πρέπει να σου πω ότι πήρες το τιμόνι στραβά. Για πάρ’ το ίσα γιατί άμα κάψεις φλάντζα δεν σε σώζει τίποτα. Αυτό το σωματείο που απαξιώνεις έχει μεγάλη ιστορία αγώνων και προσφοράς.

Όσο για τον πρόεδρο του, τον Σπύρο Μπιμπιλα εύχομαι να μην χρειαστεί να σου φέρει τρόφιμα για τα παιδιά σου. Που θα το κάνει δηλαδή. Κανείς δεν είναι άτρωτος στην δουλειά μας. Κάποια στιγμή μπορεί να σταματήσει και το δικό σου τηλέφωνο να κτυπά και τότε θα καταλάβεις πόσα απίδια βάζει ο σάκος!! Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και κάνει. Ένας απλός συνάδελφος (αν με δέχεσαι), Αλμπέρτο Εσκενάζυ“.

Πηγή

Advertisement