ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αν και έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία αρνήθηκε να παραιτηθεί και απέκτησε ένα αξιολάτρευτο μωράκι

Advertisement

Αποδεικνύεται ότι το μοναδικό πράγμα που δεν μπορεί να κάνει η επαγγελματίας σέρφερ Bethany Hamilton είναι να κάτσει στο σπίτι της χωρίς να κάνει τίποτα. Έστω και για λίγο.. Αν και έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία αρνήθηκε να παραιτηθεί. Σήμερα απέκτησε ένα αξιολάτρευτο μωράκι - Εικόνα 1 Η Hamilton αρχικά τράβηξε τα βλέμματα όλου του κόσμου όταν σε ηλικία 13 ετών, αρνήθηκε να αφήσει την επίθεση ενός καρχαρία που την άφησε χωρίς χέρι, να την αποτρέψει από το αγαπημένο της άθλημα: Το σερφ. Αν και έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία αρνήθηκε να παραιτηθεί. Σήμερα απέκτησε ένα αξιολάτρευτο μωράκι - Εικόνα 3 Σήμερα, 25 χρόνια μετά, η Bethany και ο σύζυγός της, Adam Stokes, μοιράστηκαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες του νέου μέλους της οικογένειας τους, του μικρού Tobias. Αν και έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία αρνήθηκε να παραιτηθεί. Σήμερα απέκτησε ένα αξιολάτρευτο μωράκι - Εικόνα 5 Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της μέσω βίντεο, η Bethany συχνά δημοσίευε ενημερώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από τις οποίες δήλωνε ότι σχεδίαζε να σταματήσει το surfing όταν φτάσει στα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της. Αν και έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία αρνήθηκε να παραιτηθεί. Σήμερα απέκτησε ένα αξιολάτρευτο μωράκι - Εικόνα 7 Όταν ο Tobias γεννήθηκε, η Hamilton προσπάθησε να απαντήσει σε όσους την ρωτούσαν πως θα μεγαλώσει το παιδί της με ένα μόνο χέρι..

«Μητρότητα με ένα χέρι.. κάτι που πρέπει να σκεφτώ. Θα είναι δύσκολο να φροντίζω το μωρό με ένα χέρι, να του αλλάζω πάνες. Θα είναι μια πρόκληση. Αλλά νομίζω πως ξέρω πως θα ζήσω τη ζωή μου από εδώ και πέρα. Απλά θα προσαρμοστώ σε διαφορετικά πράγματα και θα βρω το δικό μου τρόπο για να φροντίσω το μωρό μου». Αν και έχασε το χέρι της από επίθεση καρχαρία αρνήθηκε να παραιτηθεί. Σήμερα απέκτησε ένα αξιολάτρευτο μωράκι - Εικόνα 9 Μετά τη γέννηση του μωρού τους, το ζευγάρι συνεχίζει να μοιράζεται τις περιπέτειες τους ως νέοι γονείς με τους θαυμαστές τους.

«Έχω την ευλογία να καλωσορίσω τον γιο μας, τον Tobias, στον κόσμο. Γεννήθηκε την 1η Ιουνίου. Πήρε το όνομα του παππού του το οποίο σημαίνει «Η καλοσύνη του Θεού». Ο Άνταμ και εγώ είμαστε τόσο ερωτευμένοι με αυτόν τον μικροσκοπικό τύπο και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη ζωή μας μαζί του».

Για την Bethany Hamilton δεν υπάρχει πρόκληση στην οποία δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό το έχει αποδείξει από πολύ μικρή!

 

Advertisement