ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανατροπή στο Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού που προκάλεσε «μούδιασμα» σε μαχητές και διάσημους

Advertisement

Survivor: H στιγμή για μία ακόμη αποχώρηση έφτασε σ’ ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού, το οποίο, όμως, θα ταραχτεί από μία αποκάλυψη βόμβα.

Ειδικότερα, το συμβούλιο του νησιού τινάζεται στον αέρα στο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα, Τετάρτη, με μία αποκάλυψη βόμβα, στην οποία εμπλέκονται η Μυριέλλα και ο Σάββας.

Σύμφωνα με το τρέιλερ του ΣΚΑΙ, ο Σπύρος λέει στον Σάββα πως τώρα είναι αργά, με αφορμή την αποψινή αποχώρηση, καθώς δύο πολύ δυνατές παίκτριες, η Ασημίνα και η Σοφιάννα από τους μαχητές και δύο διάσημοι, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη περιμένουν απόψε ν’ ακούσουν την ετυμηγορία του κοινού.

Η αποκάλυψη βόμβα που ανατρέπει τα πάντα στο survivor

Στο ήδη εκρηκτικό κλίμα που υπάρχει στο συμβούλιο του νησιού, σκάει η βόμβα με εμπλεκόμενους τον Σάββα και τη Μυριέλλα και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε ρόλο κομιστή του μεγάλου μυστικού.

Ο Λιανός παραδέχεται ότι η εν λόγω αποκάλυψη -άσχημη όπως τη χαρακτήρισε ο Κωνσταντάρας- είναι βόμβα για το Survivor και η Μυριέλλα ξεσπά εναντίον του Σάββα, λέγοντάς του ότι η ηλικία της δεν της επιτρέπει να την κοροϊδέψει οποιοσδήποτε Σάββας, ενώ τα λόγια που θα ειπωθούν ανατρέπουν τα πάντα.

Πηγή

Advertisement