ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη

Advertisement

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μεγαλώνεις με αδέρφια. Είναι αυτή η ειδική σχέση, ο ακλόνητος δεσμός μεταξύ τους που διαρκεί για όλη τους τη ζωή.

Δυστυχώς τις περισσότερες φορές τα αδέλφια που δίνονται για υιοθεσία χωρίζονται, προκαλώντας το “σπάσιμο” αυτού του ισχυρού δεσμού.

Αλλά υπάρχουν όμως και άνθρωποι που κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να κρατήσουν όλα τα αδέρφια μαζί, ενωμένα για πάντα. Όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και η Λέισι Ντάνκιν.

Παρά το γεγονός ότι πέρασε αρκετά για να εξασφαλίσει την επιμέλεια όλων των παιδιών, ποτέ δεν υπήρξε στιγμή που να δίστασε ή να το σκέφτηκε και δεύτερη φορά.

Πρόκειται για μια καταπληκτική ιστορία υιοθεσίας που θα αποκαταστήσει την πίστη σας στον άνθρωπο..

Η Λέισι Ντάνκι από την ηλικία των 25 ετών ήθελε να γίνει μητέρα. Το αν αυτό το συνδύαζε με γάμο, της ήταν παντελώς αδιάφορο. Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 1 Έκανε τα χαρτιά της και όταν, τον Ιούνιο του 2011, πιστοποιήθηκε ότι μπορεί να υιοθετήσει, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα που άλλαξε τη ζωή της. Για πάντα.

Ο άνθρωπος στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου της είπε ότι αναζητούσε κάποιον που θα υιοθετούσε όχι μία, όχι δύο, αλλά τέσσερις αδελφές!

Η Ντάνκιν συμφώνησε χωρίς δισταγμό και τα παιδιά μετακόμισαν σπίτι της σχεδόν αμέσως.

Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 3 «Δεν μπορώ να πω γιατί ένιωθα τόσο υποχρεωμένη να πω το ναι. Απλά το έκανα», είπε. «Δεν το σκέφτηκα ούτε στιγμή να τις χωρίσω και να αναλάβω μόνο τη μία. Ήταν όλες ή καμία για μένα».

Δυστυχώς, έπειτα από εννέα μήνες που έζησε μαζί με τα παιδιά, η βιολογική τους μητέρα ζήτησε, και τελικά, απέκτησε την επιμέλεια τους. Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 5

 

Ένα μήνα περίπου αργότερα η Ντάνκιν δέχθηκε ακόμη ένα «περίεργο» τηλεφώνημα, αυτή τη φορά από την ίδια την βιολογική μητέρα.

Της είπε ότι σκέφτηκε και τελικά αποφάσισε, ότι το καλύτερο για τα παιδιά της ήταν να δοθούν για υιοθεσία. Της ζήτησε να τα πάρει εκείνη και πάλι. Ταυτόχρονα όμως της ζήτησε και κάτι ακόμη. Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 7

 

Της ζήτησε να υιοθετήσει όλα τα παιδιά της, τα 4 που είχε ήδη φιλοξενήσει για 9 μήνες, ένα ακόμη που ζούσε με μια άλλη οικογένεια μέχρι πρόσφατα αλλά και το μωράκι που θα γεννούσε σε λίγες μέρες. Σύνολο: 6 αδερφούλες.

Αν και η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήταν δύσκολη και επίπονη, η Ντάνκιν δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη που όλα τα αδέρφια ήταν μαζί.

Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 9 “Θα μου φέρουν τόση χαρά όσο και χάος, αλλά η ζωή μου θα ήταν άδεια και βαρετή χωρίς αυτές”, εξήγησε στο Country Living. «Ήταν ευλογία να γίνω η μητέρα τους.  Με κάνουν πραγματικά ευτυχισμένη”.

Περίπου δυο χρόνια έχουν περάσει από την περιπετειώδη υιοθεσία και η Ντάνκιν αισθάνεται πολύ τυχερή για τα έξι παιδιά της.

Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 11 Η 9χρονη Σοφία, η 7χρονες Νάταλι και Μέλανι,  η 6χρονη Κέιλι, η 4χρονη Λέα και η μόλις 2 ετών Σέσιλι, μεγαλώνουν μαζί με μια μητέρα που τις αγαπάει τόσο όσο τίποτα άλλο στον κόσμο. Μια μεγάλη και πολύ όμορφη οικογένεια! Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 13 Πρόσφατα, η  Ντάνκιν δημοσίευσε μία συγκινητική φωτογραφία στο Facebook με τις χαριτωμένες κόρες της. Έγραψε τα εξής:

«Μου ζήτησαν να ανεβάσω μία φωτογραφία που με κάνει περήφανη και χαρούμενη που είμαι μαμά. Επέλεξα αυτήν. Την επέλεξα όχι επειδή είναι όμορφη, αν και είναι, αλλά λόγω της ανάμνησης που έχω από την μέρα της λήψη της. Η ανάμνηση του χάους και του άγχους που προηγήθηκε αυτής της όμορφης φωτογραφίας που παρουσιάζει εμένα με τα παιδιά μου.

Ανύπαντρη γυναίκα υιοθέτησε 6 μικρές αδερφούλες για να μην ζήσουν ούτε μέρα η μία μακριά από την άλλη - Εικόνα 15

 

Αυτό που δεν βλέπετε στη φωτογραφία είναι οι φωνές, τα παρακάλια και οι διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν. Τα δάκρυα, τα κλαψουρίσματα κι εμένα να λέω: «Το μόνο που θέλω είναι μία ωραία φωτογραφία με όλους μας, ζητάω πολλά;»

Δεν βλέπετε στη φωτογραφία εμένα να ζητάω απ’ τη μητέρα μου βοήθεια, να λέω στο φωτογράφο ότι πέρασα ένα πρωινό κόλαση, να κορνάρω με αγένεια επειδή μας έκλεισε μία γυναίκα με τ’ αυτοκίνητο της και δεν μπορούσαμε να ξεπαρκάρουμε. (Όχι και η καλύτερή μου στιγμή)

Αυτή η φωτογραφία μου θυμίζει ότι παρ’ όλες τις δύσκολες στιγμές, η ζωή είναι ωραία. Η πίεση δημιουργεί διαμάντια, και αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να είναι “τέλεια” για να είναι όμορφα».

Πηγή

Advertisement