ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Είμαι 2,5 χρόνια μόνη. Ψάχνω μεγαλύτερο σύντροφο με αξίες που είχαν οι άντρες το 1930»

Advertisement

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η νικήτρια από το «Big Brother» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη σε γνωστό μέσο. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το αν είναι ερωτευμένη με τον Δημήτρη Πυργίδη, την προσωπική ζωή της, καθώς και το ποιος είναι ο ιδανικός σύντροφος για εκείνη. Αναλυτικότερα:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Όλα όσα ανέφερε

Ερώτηση δημοσιογράφου: Πόσα χρόνια είσαι μόνη σου;Α.Μ. Ψυχαράκη – Απάντηση: Είμαι δυόμισι χρόνια μόνη μου.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Είμαι 2,5 χρόνια μόνη. Ψάχνω μεγαλύτερο σύντροφο με αξίες που είχαν οι άντρες το 1930» - Εικόνα 1

Ερώτηση δημοσιογράφου: Πιστεύεις ότι κάνεις κάτι λάθος;Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Απάντηση: Ασφαλώς και κάνω κάτι λάθος. Το μεγάλο μου σφάλμα είναι ότι ενώ ζω στο 2022 ψάχνω έναν σύντροφο που να έχει τις αξίες που είχαν οι άντρες το 1930. Οπότε δεν είναι εύκολο να τον βρω. Καταρχάς, θα ήθελα να είναι μεγαλύτερός μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι με τίποτα με έναν άντρα που να είναι έστω και λίγο μικρότερός μου. Και θα ήθελα όταν τον δω πρώτη φορά να κεραυνοβοληθώ. Πιστεύω πολύ στον κεραυνοβόλο έρωτα και να ξέρεις ότι στις σχέσεις που είχα στη ζωή μου έτσι έγινε. Με το που τους είδα, κεραυνοβολήθηκα!

Ερώτηση δημοσιογράφου: Με αυτό που λες αντιλαμβάνομαι ότι τον Δημήτρη Πυργίδη δεν τον ερωτεύτηκες.Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Απάντηση: Όχι. Υπήρξε μια συμπάθεια στην αρχή όταν είδα ότι είναι γελαστός άνθρωπος κι έχει μια καλώς ευνοούμενη τρέλα. Σίγουρα πρόκειται για έναν όμορφο άντρα, αλλά δεν τον ερωτεύτηκα. Και του το είχα πει και του ίδιου, παρόλο που το είχε δέσει σχοινί κορδόνι και έλεγε ότι “η Άννα Μαρία είναι ερωτευμένη μαζί μου”, ότι ουδέποτε είχα τέτοια αισθήματα για εκείνον.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Έφτασε κάποια σχέση σου κοντά στον γάμο;Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Απάντηση: Ναι. Σε μία σχέση μου ο σύντροφός μου μου είχε ζητήσει να με παντρευτεί. Όμως η πρόταση γάμου έγινε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για μένα, όπου οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν.

 

Advertisement