ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δεν έχουν κανένα νόημα!

Advertisement

Ότι οι γυναίκες είναι μυστήρια πλάσματα, δεν είναι κάτι που μόνο οι άντρες ισχυρίζονται, αλλά το παραδεχόμαστε κι εμείς οι ίδιες.

Κι αυτό γιατί συνηθίζουμε να κάνουμε κάποια πράγματα τα οποία εάν τα κρίνουμε αντικειμενικά δε βγάζουν κανένα νόημα. Ούτε εμείς οι ίδιες καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο λόγος που συνεχίζουμε να τα κάνουμε, όταν μάλιστα βλέπουμε άλλες γυναίκες να τα κάνουν κι απορούμε μαζί τους. Απλά μπορούμε …υποθέτω!

Ας δούμε λοιπόν ορισμένα από αυτά τα πράγματα που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με την περίπτωση μας:

1. Γκρινιάζουμε για το πόσο έχουμε παχύνει, αλλά δεν κάνουμε τίποτα γι’ αυτό.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 1Απορώ πόσες θερμίδες καίμε γκρινιάζοντας …Μάλλον καμία!

2. Λέμε πως δε μας νοιάζει τι κάνει ο πρώην μας, αλλά συγκρίνουμε τον εαυτό μας με την καινούρια του κοπέλα.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 2Εντάξει, γι’ αυτόν είπαμε ότι δε μας νοιάζει… όχι γι’ αυτήν! Ε; (όχι)

3. Ξοδεύουμε πολλά λεφτά σε γόβες, αλλά ολόκληρη τη νύχτα διαμαρτυρόμαστε πως πονάνε τα πόδια μας.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 3Μπρος τα κάλλη, τι είναι ο πόνος, σωστά;

4. Προσέχουμε τη διατροφή μας όταν είμαστε έξω, αλλά όταν γυρίζουμε σπίτι, τρώμε ό,τι υπάρχει στην κουζίνα.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 4Όλη μέρα προσπαθούμε να φάμε σωστά κι υγιεινά, προσέχουμε αρκετά και με το που βρεθούμε σπίτι, λέμε να επιβραβεύσουμε τον εαυτό μας γι’ αυτήν την προσπάθεια του. Με τι άλλο, φυσικά; Με φαγητό! Και την επόμενη μέρα στεναχωριόμαστε που χαλάσαμε τη δίαιτα… Όταν λέμε άβυσσος, εννοούμε άβυσσος!

5. Βγαίνουμε έξω και περνάμε σχεδόν όλο το βράδυ με το κινητό στο χέρι, αλλά αναρωτιόμαστε γιατί δε γνωρίζουμε κόσμο.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 5Πώς υποτίθεται ότι θα γνωρίσεις κόσμο όταν περνάς την ώρα σου διαβάζοντας στην αρχική σου τα νέα των ανθρώπων που ήδη γνωρίζεις;

6. Απορρίπουμε όποιον προσπαθήσει να μας την πέσει, αλλά συνεχίζουμε να γκρινιάζουμε πως είμαστε ακόμα ελεύθερες.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 6Ότι ας πούμε μπορούμε να καταλάβουμε για κάποιον ρίχνοντας του μια γρήγορη ματιά μέσα στα σκοτάδια του κλαμπ…

7. Παραπονιόμαστε όταν ένα αγόρι αργεί να απαντήσει στο μήνυμα μας, αλλά όταν μας απαντάει, κάνουμε δυο ώρες να του στείλουμε πίσω.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 7Υποτίθεται ότι δε μας αρέσουν τέτοιου είδους παιχνίδια, αλλά δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το να τα συνεχίζουμε.

8. Λέμε πως δεν έχουμε λεφτά, αλλά όταν πρόκειται για ψώνια πάντα βρίσκουμε.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 8Η αλήθεια είναι πως θα είχαμε αρκετά χρήματα, εάν δεν τα ξοδεύαμε σε πράγματα που στην ουσία δε τα χρειαζόμαστε και τόσο…

9. Χαλάμε λεφτά για μαλλιά (χτένισμα, βαφή, ανταύγειες), μανικιούρ, πεντικιούρ, προϊόντα περίποιησης, καλλυντικά, αλλά μετά στεναχωριόμαστε που δεν έχουμε μία.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 9Οι ανάγκες είναι ανάγκες. Δε θα αλλάξει τώρα αυτό… Δε μετριούνται καν στο budget μας ως έξοδα.

10. Κατασκοπεύουμε το αγόρι μας, αλλά μετά γκρινιάζουμε πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στη σχέση.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 10Λίγο το κινητό του κοιτάξαμε μωρέ, σιγά το πράγμα, δε μετράει! Κι όχι τίποτα άλλο, απλά για να δούμε αν λέει στους φίλους του για εμάς…

11. Ψάχνουμε κάθε φορά αφορμή για να μας προσέχει το αγόρι μας 24 ώρες το 24ωρο, αλλά μετά απορούμε γιατί εκνευρίζεται μαζί μας.15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 11Πόσο να αντέξει κι αυτός τη μουρμούρα;

12. Κουτσομπολεύουμε όλο τον κόσμο, αλλά μετά λέμε πως οι γυναίκες είναι κατίνες.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 12Ντάξει τώρα, δεν κουτσομπολεύουμε ακριβώς. Από κοινωνικό ενδιαφέρον το κάνουμε… Οι άλλες τα κάνουν αυτά!

13. Λέμε πως δε μας ενδιαφέρουν τα likes και τα σχόλια στα social media, αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε ανανέωση στην αρχική.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 13Άτιμη τεχνολογία, που είσαι του σατανά και μας βγάζεις από τον ίσιο δρόμο!

14. Τρώμε ακατάπαυστα όλο το Σαββατοκύριακο, αφού λέμε ότι η δίαιτα αρχίζει από Δευτέρα …ποτέ.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 14Ποια Δευτέρα τώρα, θα σε γελάσω. Πάντως αφού περάσει η Δευτέρα ακολουθεί το #1.

15. Σχολιάζουμε που οι υπόλοιποι γεμίζουν τα προφίλ τους με φωτογραφίες γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν, αλλά μετά ανεβάζουμε μια selfie.

15 αντιφατικά πράγματα που κάνουμε εμείς οι γυναίκες και δε θα σταματήσουμε ποτέ! - Εικόνα 15 Ε, δεν ανεβάζουμε τόσες όσο οι άλλοι! Άμα ενοχλούμε κάποιον να μας διαγράψει. Ορίστε μας!

της Eirini Li από το neopolis.gr

 

Advertisement