ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αντώνης Κανάκης: Έτρεχαν να τον «χωρίσουν» σε μπαρ της Θεσσαλονίκης – Ό άγpιος τσακωμός με θαμώνα του μαγαζιού

Advertisement

Ο Αντώνης Κανάκης είχε έναν άγριο καβγά με θαμώνα μπαρ στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα, επεισόδιο σημειώθηκε σε κεντρικό μπαρ της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και έναν πελάτη, αφού πολλοί έχουν συνδέσει στο μυαλό τους τους δύο παρουσιαστές.

Ο άγριος καβγάς Αντώνη Κανάκη με πελάτη γνωστού μπαρ της Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, τις ημέρες των γιορτών, ο Αντώνης Κανάκης διασκέδαζε με την παρέα του σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους, όταν ένας πελάτης έγινε έξαλλος, αντιλαμβανόμενος την παρουσία του.

Χωρίς να γνωρίζει προσωπικά τον παρουσιαστή, ο πελάτης τον πλησίασε και άρχισε πολύ προκλητικά να του ζητάει τον λόγο για τα όσα έγιναν με τον πρώην συνεργάτη των Ράδιο Αρβύλα.

Στην αρχή ο παρουσιαστής προσπάθησε να μην δώσει σημασία, απαντώντας του μονολεκτικά, αλλά στη συνέχεια, ο άντρας ήταν επίμονος και του φώναζε ότι ήξερε, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και οι δύο άντρες να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες.

Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με πελάτη μπαρ ο Αντώνης Κανάκης

Μάλιστα, χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι, ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση, ευτυχώς, πριν πιαστούν στα χέρια.

Αντώνης Κανάκης: Έτρεχαν να τον «χωρίσουν» σε μπαρ της Θεσσαλονίκης – Ό άγpιος τσακωμός με θαμώνα του μαγαζιού - Εικόνα 1

Πηγή

Advertisement