ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άντρας βρήκε κοπέλα και οι φίλοι του έκαναν πραγματική κηδεία

Advertisement

Ο Άνταμ Μίλνερ είναι φοιτητής στο πανεπιστήμιο St. Mary στο Twickenham στο Ηνωμένο Βασίλειο και ήταν μόλις 21 ετών, όταν η ζωή του σταμάτησε με έναν τραγικό τρόπο. Δεν πέθανε ή τίποτα τέτοιο, αλλά για τους φίλους του είναι το ίδιο, γιατί από τότε που ο Άνταμ βρήκε κοπέλα σπάνια τον βλέπουν ή ακούνε νέα του. Οπότε, κάνοντας ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε έχει χάσει τον φίλο του αποφάσισαν να κάνουν μια κηδεία για τον Άνταμ και όπως θα δείτε ήταν μια πολύ συγκινητική υπόθεση.

Έφτιαξαν ένα τραπέζι με μια φωτογραφία του και μερικά από τα αγαπημένα του πράγματα, όπως τα τσιγάρα του, ένα χειριστήριο παιχνιδιών και ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Επίσης, μίλησαν με τρυφερά λόγια γι’ αυτόν και έπαιξαν μια λυπητερή μουσική πριν ο φίλος τους Μπελ Χουλ βγάλει έναν συγκινητικό λόγο για τον “χαμένο φίλο τους”. Η τελετή ολοκληρώθηκε με μια συλλογική απόδοση του “Can’t Take My Eyes Off You” πριν όλοι πιουν ένα ποτό προς τιμή του φίλου τους. Αναπαύσου εν ειρήνη Άνταμ. Θα μας λείψεις.

Άντρας βρήκε κοπέλα και οι φίλοι του έκαναν πραγματική κηδεία - Εικόνα 1

Άντρας βρήκε κοπέλα και οι φίλοι του έκαναν πραγματική κηδεία - Εικόνα 2 Άντρας βρήκε κοπέλα και οι φίλοι του έκαναν πραγματική κηδεία - Εικόνα 3 Άντρας βρήκε κοπέλα και οι φίλοι του έκαναν πραγματική κηδεία - Εικόνα 4

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

[Twitter]

Πηγή

Advertisement