ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απαράδεκτη επίθεση στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε. Σώθηκε από εσάς»

Advertisement

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε θέση για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι ενόχλησε ορισμένους, οι οποίοι την κατηγόρησαν για «victim blaming» και «ξέπλυμα» των ενόχων, παρερμηνεύοντας τα λεγόμενά της.

Ειδικότερα, ένα tweet της παρουσιάστριας, αναφορικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, προκάλεσε την οργή ενός χρήστη, το οποίο ανέφερε «Πάρτυ δεν γίνονται σε δωμάτια ξενοδοχείου φίλη μου. Και αν μπορεί ένα κορίτσι που θα κληθεί να πάει από αγνώστους, να το μάθει και να σκεφτεί πριν δεχτεί να παρευρεθεί, εγώ θα το φωνάζω όπως το φώναξε και το θύμα. Και πέστε να με φάτε. Δεν τη μετέφεραν. Πήγε μόνη της μετά την σουίτα σε άλλο δωμάτιο, γιατί δεν μπορούσε να οδηγήσει».

Ο χρήστης του Twitter, διαβάζοντας την ανάρτηση, έκανε ένα απαράδεκτο σχόλιο, αναφερόμενος στην αποβολή που είχε η Σίσσυ Χρηστίδου στο παρελθόν και υπογράμμισε πως είναι καλύτερα που έχασε το παιδί της.

Η οργή της Σίσσυς Χρηστίδου για το σχόλιο που δέχτηκε από χρήστη του Twitter

«Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε. Σώθηκε από εσάς», επεσήμανε χαρακτηριστικά, προκαλώντας την οργή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αντέδρασε άμεσα στο κακεντρεχές σχόλιο

Η αντίδραση της παρουσιάστριας ήταν άμεση, καθώς αναδημοσίευσε το σχόλιο και πάνω από αυτό έγραψε «Είναι αλήθεια τελικά. Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι».

Ακολούθησαν τα σχόλια εκατοντάδων χρηστών του Twitter, οι οποίοι πήραν το μέρος της παρουσιάστριας και καταδίκασαν το κακεντρεχές σχόλιο του χρήστη, αγγίζοντας ένα τόσο ευαίσθητο θέμα.

Απαράδεκτη επίθεση στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε. Σώθηκε από εσάς» - Εικόνα 1

Απαράδεκτη επίθεση στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε. Σώθηκε από εσάς» - Εικόνα 2

Απαράδεκτη επίθεση στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Αν είχατε κορίτσι, ευτυχώς που το χάσατε. Σώθηκε από εσάς» - Εικόνα 3

Πηγή

Advertisement