ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Κόλπα για τα Σοuτιέν, που ελάχιστες Γυναίκες γνωρίζουν.

Advertisement

Τα σοuτιέν δεν είναι ποτέ μία εύκολη υπόθεση. Ακόμα και το να βρεις ένα σοuτιέν που θα σου κάνει είναι πολύ δύσκολο. Και κάποια προβλήματα γίνονται ορατά μόνο μετά από αρκετό καιρό, όπως οι μπανέλες που χτυπάνε το δέρμα ή οι ιμάντες που πονάνε τους ώμους. Μετά είναι και ένα θέμα το να βρεις σοuτιέν που να ταιριάζει με τα ρούχα σου. Οπότε, κάθε χρήσιμο κόλπο σ’αυτό τον τομέα είναι πάντα καλοδεχούμενο. Δείτε παρακάτω 12 πανέξυπνες ιδέες που κάθε γυναίκα θα πρέπει να γνωρίζει: 1.Αν η μπανέλα προεξέχει με αποτέλεσμα να σας πονά απλά χρησιμοποιήστε μια μικρή σερβιέτα για να καλύψετε το σημείο. 2.Αν έχετε πρόβλημα με το στράπλες σοuτιέν σας που δεν μένει στη θέση του, δεν έχετε παρά να μετατρέψετε την τιράντα σε βάση απλά περνώντας την από τη μια άκρη στην άλλη για μεγαλύτερη σταθεροποίηση.

3.Όταν οι σφιχτές τιράντες σας προκαλούν πόνο στους ώμους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια σιλικόνης για άμεση ανακούφιση.

4.Όταν το σοuτιέν σας χρειάζεται πλύσιμο στο χέρι πάρτε το μαζί σας στο ντους και στη συνέχεια στεγνώστε το σε ένα στεγνωτήρα σαλάτας

5.Για να δείτε αν το σοuτιέν σας είναι εντάξει δοκιμάστε να περάσετε τη γροθιά σας από την πίσω πλευρά που βρίσκετε το κούμπωμα. Αν μπαίνουν μόνο 2 δάχτυλα, τότε ταιριάζει απόλυτα αν όμως μπαίνει όλη η γροθιά, είναι αρκετά μεγάλο.

6.Αν το σοuτιέν σας προεξέχει από το μπλουζάκι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο ύφασμα για να το καλύψετε.

7.Για να τακτοποιήσετε τα σοuτιέν σας χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο και να χάνουν το σχήμα τους, τοποθετήστε τα σε μια κρεμάστρα.

8.Ή χρησιμοποιήστε ξύλινες κρεμάστρες και γαντζάκια.

9.Για φορέματα και μπλούζες με χαμηλή πλάτη, φτιάξτε μόνες σας μια επέκταση με λάστιχο.

10.Ράψτε ένα παλιό σοuτιέν σε ένα φόρεμα χωρίς πλάτη για υποστήριξη.

11.Βολέψτε τα σοuτιέν σας ανοιχτά, όχι διπλωμένα στη μέση.

12.Μετά το πλύσιμο, απλώστε τα σε οριζόντια στάση.

Δείτε το βίντεο ώστε να μάθετε τα κόλπα καλύτερα και σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμα. Πηγή

Advertisement