ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Aπoκαλυπτική Ζένια Σολδάτου: Μου έστειλαν να πάω σε πάρτι με όργια με επιχειρηματίες και ζευγάρια παρουσιαστές

Advertisement

Η Ζένια Σολδάτου, η οποία έγινε γνωστή από το ριάλιτι “Power of Love” με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε στη κάμερα της εκπομπής Open Weekend για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρώτη φορά έγινε αυτή η προσέγγιση όταν βγήκα από το παιχνίδι, μου έστειλαν μήνυμα στο Instagram να συμμετάσχω σε πάρτι με όργια με επιχειρηματίες και ζευγάρια παρουσιαστές».

Aπoκαλυπτική Ζένια Σολδάτου: Μου έστειλαν να πάω σε πάρτι με όργια με επιχειρηματίες και ζευγάρια παρουσιαστές - Εικόνα 1

Ζένια Σολδάτου: Τι αμοιβή της πρότειναν για το πάρτι

Η ίδια όπως αποκάλυψε στη συνέχεια ο άγνωστος νεαρός που της έκανε την πρόταση της ανέφερε πως ως αμοιβή θα έπαιρνε 1000 ευρώ για τρεις ώρες. Η Ζένια Σολδάτου, όπως αποκάλυψε αρνήθηκε γιατί πρώτο την τρόμαζε και δεύτερον δεν την ενδιέφερε τέτοιου είδους πρόταση.

«Για να συμμετάσχω στο πάρτι μου είπαν ότι θα πρέπει να υπογράψω ένα συμβόλαιο και να μην αποκαλύψω ποιους είδα και τι συνέβη» τόνισε και πρόσθεσε «μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ είχε σβήσει το μήνυμα, μου είχε ξαναστείλει».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Advertisement