ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Την αποκαλούν «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο» και έχει διχάσει τους χρήστες του Διαδικτύου.

Advertisement

Η ιστορία της είναι αμφιλεγόμενη, οι φωτογραφίες της πολύ όμορφες αλλά είναι ένα μόλις εννιάχρονο κοριτσάκι. Το όνομά της είναι Kristina Pimenova και μέσα από τη δύναμη των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, πρόσφατα ανακηρύχθηκε ως «το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο».

Η επαγγελματική της σταδιοδρομία έχει ήδη απογειωθεί, καθώς πήρε μέρος σε εκστρατείες κορυφαίων σχεδιαστών όπως των Dolce & Gabbana, Cavalli και Armani. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί: Το παράξενα συμμετρικό πρόσωπό της, το ότι στις φωτογραφίες θυμίζει ενήλικη αλλά και η παιδική της αθωότητα. Και κάπου εκεί αρχίζει η διαμάχη..

Αν και υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν την επαγγελματική πορεία αυτού του τόσο μικρού μοντέλου, οι περισσότεροι ανησυχούν ότι οι φωτογραφίες της δεν ταιριάζουν με την ηλικία της.

Δείτε τις φωτογραφίες της στο βίντεο έχοντας στο μυαλό σας ότι πρόκειται για ένα παιδί μόλις 9 ετών. Τι γνώμη έχετε για την πρόωρη επαγγελματική σταδιοδρομία αυτού του κοριτσιού αλλά και την τόσο μεγάλη δημόσια προβολή του;

Πηγή

Advertisement