ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Απολαυστικές σοφές κουβέντες που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι!

Advertisement

Όλοι γνωρίζουν το Γουίνι το αρκουδάκι. Λίγοι όμως έχουν συνειδητοποιήσει πόση σοφία κρύβει ο αγαπημένος παιδικός ήρωας μικρών και μεγάλων.

Απολαύστε τα. Θα σας φτιάξουν τη μέρα!

 

1. Γουίνι: «Πως συλλαβίζεις την «αγάπη»»; Πίγκλετ: «Δε την συλλαβίζεις, τη νιώθεις!».

2. «Τα ποτάμια το γνωρίζουν καλά: «Δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Θα φτάσουμε κάποια μέρα εκεί που θέλουμε»». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 1 3. «Τα πράγματα που με κάνουν διαφορετικό, είναι αυτά που με κάνουν αυτό που είμαι!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 3 4. «Αν ζήσεις μέχρι τα 100 σου χρόνια, θέλω να ζήσω 100 μείον μια ημέρα, ώστε να μην ζήσω ποτέ χωρίς εσένα!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 5 5. «Νομίζω πως ονειρευόμαστε για να μην είμαστε μακριά ο ένας από τον άλλον για πολύ. Αν είμαστε ο ένας στα όνειρα του άλλου, μπορούμε να είμαστε μαζί συνέχεια!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 7 6. «Δεν μπορείς να περιμένεις συνεχώς σε μια γωνία του δάσους για να έρθουν οι άλλοι σε εσένα. Θα πρέπει να πηγαίνεις και εσύ στους άλλους μερικές φορές!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 9 7. «Υποσχέσου μου πως ποτέ δε θα με ξεχάσεις γιατί αν ήξερα ότι θα το κάνεις, δε θα έφευγα ποτέ!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 11 8. «Λίγο ενδιαφέρον, λίγη σκέψη για τους άλλους, κάνει όλη τη διαφορά!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 13 9. «Καμιά φορά τα μικρότερα πράγματα, καταλαμβάνουν τη μεγαλύτερη θέση στην καρδιά σου!».

10. «Μια μέρα χωρίς να έχεις κάποιον φίλο, είναι σαν ένα βάζο χωρίς ούτε σταγόνα μέλι μέσα του».

20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 15

11. «Αν έρθει κάποια μέρα που δε θα μπορούμε να είμαστε μαζί, κράτα με στην καρδιά σου. Θα μείνω εκεί για πάντα!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 17 12. «Συνήθιζα να πιστεύω στο «για πάντα». Αλλά το «για πάντα» ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 19 13. «Αγάπη είναι να κάνεις μερικά βήματα πίσω, μπορεί και περισσότερα, για να δώσεις προτεραιότητα στην ευτυχία του ανθρώπου που αγαπάς». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 21 14. «Μια μέρα που την περνάω με εσένα, είναι η αγαπημένη μου μέρα. Για αυτό και σήμερα είναι η νέα αγαπημένη μου μέρα!». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 23 15. «Πόσο τυχερός είμαι που έχω κάτι που με κάνει να λέω αντίο τόσο δύσκολα…».

16. «Είσαι πιο γενναίος από ό, τι νομίζεις. Ποιο δυνατός από ότι φαίνεσαι και πιο έξυπνος από ότι πιστεύεις». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 25 17.  «Εάν αυτός που μιλάς δεν δείχνει να σε προσέχει, να είσαι υπομονετικός. Μπορεί απλά να έχει χωθεί ένα μικρό κομμάτι χνούδι στο αυτί του». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 27 18. «Από τη στιγμή που σε είδα ήξερα ότι θα μπλέξω σε περιπέτειες». 20 απίστευτα σοφά πράγματα που μας έμαθε ο Γουίνι το αρκουδάκι! - Εικόνα 29 19. «Μερικοί άνθρωποι νοιάζονται πάρα πολύ. Νομίζω ότι αυτό λέγεται αγάπη».

20. «Τα ζιζάνια είναι και αυτά λουλούδια. Θα το καταλάβεις μόλις τα γνωρίσεις καλύτερα».

Πηγή

Advertisement