ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αρνήθηκε τη δημοσιότητα γιατί δε τη γέμιζε: Η Ειρήμη Μερκούρη 10 χρόνια μετά την εξαφάνισή της είναι μία άλλη

Advertisement

Μια ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ακολουθήσει η Ειρήνη Μερκούρη.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια που έκανε πριν περίπου 20 χρόνια την πρώτη της εμφάνιση σε μουσικό talent show, υπήρξε ένα από το πιο hot oνόματα στη δισκογραφία, ενώ για πολλούς αποτελούσε το αντίπαλο δέος της Δέσποινας Βανδή που μεσουρανούσε την περίοδο εκείνη.

Η Ειρήνη Μερκούρη συνεργάστηκε με τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα της μουσικής, ιδίως από τον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, ενώ η εντυπωσιακή της εμφάνιση την έκανε και μία από τις αγαπημένες καλλιτέχνιδες στον ανδρικό πληθυσμό.

Ωστόσο, η ίδια έχει αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας και το χώρο του τραγουδιού και έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Το 2015 παντρεύτηκε τον Γιάννη Κουτσόπουλο, με τον οποίο παραμένουν μέχρι σήμερα μαζί.

Για εκείνη πλέον η οικογένεια της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της, συνειδητοποιώντας πως ούτε τα τραγούδια, ούτε οι πίστες την κάνουν να αισθάνεται πλήρης.

Όπως θα δείτε σε πρόσφατες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ειρήνη Μερκούρη παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή.

Η 40χρονη πλέον τραγουδίστρια δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εμφάνισή της, παραμένει μελαχρινή ενώ διατηρεί μία άψογη σιλουέτα.

Δείτε πως είναι σήμερα:

&

 

Πηγή

Advertisement