ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αρνήθηκε να βγάλει λόγο στο γάμο της κόρης του αλλά έβγαλε τραγούδι στη νοηματική (video)

Advertisement

Οι μπαμπάδες, αποτελούν τη μεγαλύτερη αδυναμία για τις κόρες τους. Ίσως η πιο δύσκολη και συγκινητική στιγμή, είναι όταν ο πατέρας πρέπει να αποχωριστεί το κοριτσάκι του, την ημέρα του γάμου της.

Ένας στοργικός πατέρας, δεν ήξερε πώς να εκφράσει τα όσα νιώθει και το πόσο σημαντική είναι η κόρη του για αυτόν, με αποτέλεσμα να βρει έναν ξεχωριστό και απίθανο τρόπο.

Η Nicole Cortez ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο ο πατέρας της τραγουδά το συγκινητικό τραγούδι  «I Loved Her First» των Heartland την ημέρα του γάμου της.

Παρά το γεγονός πως ο πατέρας της δεν είναι κουφός, έμαθε να μεταφέρει το συγκεκριμένο τραγούδι στη νοηματική γλώσσα καθώς η κόρη του είναι διερμηνέας της νοηματικής με αποτέλεσμα όλοι να ξεσπάσουν σε κλάματα χαράς.

Όπως δήλωσε η Nicole, πήρε στον πατέρα της έναν ολόκληρο χρόνο για να μάθει τη γλώσσα και τα κατάφερε περίφημα. Ήταν ότι καλύτερο θα μπορούσε να κάνει κανείς.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο που ακολουθεί και μη χάσετε το τέλος όπου ο πατέρας λέει στον γαμπρό του ότι τον παρακολουθεί χρησιμοποιώντας και πάλι τη νοηματική.

 

Advertisement