ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αστυνομικός αγκαλιάζει για να ηρεμήσει ένα μωρό μετά από τροχαίο ατύχημα

Advertisement

Τόσο απλό αλλά και τόσο όμορφο ταυτόχρονα!

Αμέτρητους οπαδούς στα social media έχει κερδίσει ένας σερίφης αφού μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατάει ένα μωρό στην αγκαλιά του προσπαθώντας να το ηρεμήσει έπειτα από τροχαίο ατύχημα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο Ric Lindley έφτασε στο σημείο του ατυχήματος στην Αλαμπάμα την περασμένη Τρίτη για να διαπιστώσει αν υπάρχουν θύματα και κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το τροχαίο.

Ένα ασθενοφόρο, ένα τρακτέρ και τρία αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να μεταφερθούν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο αποφεύγοντας ευτυχώς τα χειρότερα.

Καθώς ο σερίφης κοιτούσε από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητα για να βρει κάποιον εγκλωβισμένο, εντόπισε ένα μωρό. Το πήρε αμέσως στην αγκαλιά του προκειμένου να το ηρεμήσει από το σοκ που υπέστη. Ένας συνάδελφός του μάλιστα απαθανάτισε το τρυφερό στιγμιότυπο με την κάμερά του και έπειτα ανάρτησαν την φωτογραφία στο Facebook.

Μέχρι στιγμής η φωτογραφία έχει κοινοποιηθεί πάνω από 14.000 φορές στα social media και έχει εισπράξει αμέτρητα like και σχόλια.

Τόσο το μωρό όσο και η μητέρα είναι καλά στην υγεία τους.

 

Advertisement