ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Aταίριαστες» συναντήσεις

Advertisement

Μερικές φωτογραφίες αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν σε αυτές απεικονίζονται άνθρωποι και ζώα που ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα.. Να σημειωθεί ότι μερικοί από αυτούς σήμερα δεν είναι κάτοχοι ρεκόρ Γκίνες.

 

1. Η ανθρώπινη κούκλα συναντά το κορίτσι Anime

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 1

H Valeria Lukyanova, η «πραγματική κούκλα Barbie» από την Ρωσία και η 19χρονη Shpagina Anastasiya που είναι γνωστή ως το «κορίτσι Anime» , μαζί σε φωτογράφηση στην Ιαπωνία.

 

 

2. Ο ψηλότερος άνθρωπος στον κόσμο συναντά τον κοντύτερο

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 3

Ο Pingping, ο κοντύτερος άνθρωπος στον κόσμο μέχρι το 2011 που πέθανε σε ηλικία 21 ετών, συναντά τον Sultan Kosen από την Τουρκία. Τον άνθρωπο που βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα και 46 εκατοστά.

 

 

3. Ο ψηλότερος σκύλος στον κόσμο συναντά τον κοντύτερο

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 5

Δυο κάτοχοι ρεκόρ Guinness μαζί! Ο Gibson, το ψηλότερο σκυλί του κόσμου το 2007 (1 μέτρο και 7 εκατοστά), παρέα με τον χαριτωμένο Boo Boo. Ένα Τσιουάουα που έχει ύψος μόλις 10,16 εκατοστά.

 

4. Το ψηλότερο μοντέλο στον κόσμο συναντά το κοντύτερο

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 7

Η Εύα, ένα μοντέλο από τις ΗΠΑ με ύψος 2 μέτρα και 5 εκατοστά συναντά στο εξώφυλλο του περιοδικού Zoo της Αυστραλίας ένα μοντέλο από την Αυστραλία με ύψος μόλις 1 μέτρο και 62 εκατοστά.

 

 

5. Το ψηλότερο άλογο στον κόσμο συναντά το κοντύτερο

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 9

Ο Ρέινταρ, ένα βέλγικο άλογο draught, με ύψος 2.02 εκ και βάρος 1088 κιλά συναντά την Thumbelina (Τοσοδούλα) που ζυγίζει 27 κιλά και έχει ύψος μόλις 43 εκατοστά.

 

 

6. Ο κοντύτερος άνδρας στον κόσμο συναντά την κοντύτερη γυναίκα

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 11

Ο Chandra Bahadur Dangi και η Jyoti Amge μπορεί να γεννήθηκαν με διαφορά 54 χρόνων και να τους χωρίζουν εκατοντάδες μίλια απόσταση αλλά το ύψος τους ήταν αυτό που τους έφερε σε επαφή. Ο Chandra, συνταξιούχος από το Νεπάλ, με ύψος μόλις 56 εκατοστά, στην φωτογραφία δίπλα στην Jyoti από την Ινδία που έχει ύψος 24,7 εκατοστά.

 

 

7. Ο κοντύτερος άνθρωπος στον κόσμο συναντά την γυναίκα με τα μεγαλύτερα πόδια

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 13

Ο Pingping με τα 73 του εκατοστά φωτογραφίζεται δίπλα στην γυναίκα με τα μεγαλύτερα πόδια στον κόσμο. Την Svetlana Pankratova που τα πόδια της έχουν μήκος 1 μέτρο και 32 εκατοστά.

 

 

8. Μια σαύρα Αλμπίνο συναντά μια σαύρα με μελανισμό

8 «αταίριαστες» συναντήσεις - Εικόνα 15

Δυο σπάνια ζώα μαζί σε μια φωτογραφία που λήφθηκε το 2010 από την Shannon Plummer.

 

Advertisement