ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μια αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής άλλαξε την ρουτίνα της και ξεσήκωσε τους θεατές!

Advertisement

Στα αθλήματα όπως η ενόργανη γυμναστική, είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς και να εντυπωσιάσει τους κριτές μέσα στο πλήθος ενώ κρίνονται για πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μπορεί οι κανόνες να είναι αυστηροί αλλά χρειάζονται δυο πράγματα για να κερδίσει κανείς. Να διαθέτει προσωπικότητα και ικανότητες.

Η νεαρή αθλήτρια LIoimincia Hall από το πανεπιστήμιο Louisiana των Η.Π.Α, συνδυάζει άψογα την προσωπικότητα με τις δεξιότητες, κάνοντας τη δική της παράσταση και αλλάζοντας τη ρουτίνα της παρουσίασης της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ενόργανης στην Πολωνία το 2010.

Μετά από μια τέτοια παράσταση δεν είναι περίεργο πως κατάφερε να πάρει 10 στη βαθμολογία της με αποτέλεσμα η ομάδα της από την Αλαμπάμα να κερδίσει στο διαγωνισμό.

Η αθλήτρια, αφήνει άφωνους τους πάντες από την πρώτη κιόλας στιγμή με την αθλητική της ικανότητα, το μεταδοτικό χαμόγελο και την αισιόδοξη προσωπικότητά της. Τράβηξε την προσοχή και σίγουρα αποτελεί έμπνευση για πολλές άλλες κοπέλες. Ο κόσμος περιμένει να δεί πολλά περισσότερα από την ίδια στο μέλλον.

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο με την υπέροχη παράσταση της LIoimincia και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε.

Πηγή

Advertisement