ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ατρόμητος ο Ευθυμιάδης: Πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με τα χιόνια και τα σχόλια στο Instagram πήραν φωτιά

Advertisement

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, φαίνεται πως δεν πτοήθηκε από τον καιρό και θέλησε να κάνει μία βουτιά στη θάλασσα, παρότι οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές.

Ο γνωστός ηθοποιός ακολουθεί έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής, και όχι απλά είναι ένας χειμερινός κολυμβητής αλλά δεν διστάζει να πάει για κολύμπι μες το καταχείμωνο.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Η ανάρτηση του γνωστού ηθοποιού

Ο ίδιος ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου και συγκέντρωσε δεκάδες σχόλια. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι πολύ εύκολο να νευριάσουμε, να θυμώσουμε, να βρίσουμε, να γίνουμε αυστηροί κριτές και να αρχίσουμε να καταδικάζουμε.

Και δεν θα έχουμε άδικο… Ας προσέξουμε μόνο να μην κρατήσουμε θυμό μέσα μας, γιατί αυτό θα επηρεάσει εμάς, Όχι τους συνήθεις απόντες υπεύθυνους. Αυτοί έχουν συνηθίσει – έχουν εκπαιδευτεί, να προστατεύουν τον εαυτό τους και πολύ εύκολα ξεχνούν τα λάθη τους, εμείς όμως με όλο αυτό το θυμό μέσα μας κινδυνεύουμε να δηλητηριάσουμε τη ζωή μας. Ας μην περιμένουμε λοιπόν να σκάσουμε.

Ατρόμητος ο Ευθυμιάδης: Πήγε για μπάνιο στη θάλασσα με τα χιόνια και τα σχόλια στο Instagram πήραν φωτιά - Εικόνα 1

Ο παντοτινός μας σύμμαχος (καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού που λέγεται ζωή) είναι η αναπνοή μας. Ας κλείσουμε για λίγο τις οθόνες και ας μείνουμε εμείς με τον εαυτό μας, Απλώς αναπνέοντας, Απλώς παρακολουθώντας την αναπνοή μας. Απλώς ακούγοντας τη φύση ή κάποια χαλαρωτική μουσική αν είμαστε μέσα στο σπίτι Ας βγούμε για περπάτημα ή τρέξιμο, χωρίς το κινητό. Ας κάνουμε μία βουτιά στη θάλασσα. Ας προσευχηθούμε (όπου πιστεύει ο καθένας) για λίγη βοήθεια.

Ας χαιρετίσουμε έναν άγνωστο στο δρόμο. Ας πάμε ένα πιάτο φαγητό σε όσους το χρειάζονται (άνθρωποι και ζώα που ζουν στο δρόμο) Και ας συγχωρέσουμε όσους μάς νευριάζουν ( ίσως είναι οι καλύτεροι δάσκαλοι μας) σκεπτόμενοι ότι τελικά όλοι είμαστε ηθοποιοί στο έργο που λέγεται Ζωή, και ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί…

*ο δρόμος προς την συγχώρεση είναι μακρύς και θέλει πειθαρχία, περπατιέται καθημερινά με σύμμαχο την δύναμη από την αφοσίωση στην αλήθεια της καρδιάς».

 

Πηγή

Advertisement