ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτή η διαίτα με τα βραστά αυγά θα σας κάνει να χάσετε 10 κιλά σε 14 ημέρες

Advertisement

Αυτή η δίαιτα των βραστών αυγών μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε μέχρι και 10 κιλά σε μόλις 14 ημέρες. Αν θέλετε να χάσετε βάρος γρήγορα, μια διατροφή προσανατολισμένη γύρω από τα βραστά αυγά μπορεί να είναι η ιδανική για σας. Παρά το γεγονός ότι αποτελείται μόνο από ένα μικρό αριθμό τροφίμων, έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι περισσότερο από αρκετή για να σας βοηθήσει να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και να κάψετε λίπος. Επίσης, αν παραμείνετε στην υγιεινή διατροφή αφού η δίαιτα θα έχει ολοκληρωθεί, δεν θα ανακτήσετε το βάρος που έχετε χάσει. Εμείς πάντως σκοπεύουμε να την δοκιμάσουμε. Καθόσον ακολουθείτε αυτή τη δίαιτα, θα πρέπει να πίνετε άφθονο νερό για να κρατήσετε το σώμα σας ενυδατωμένο – οκτώ με δέκα ποτήρια την ημέρα. Αυτό θα βοηθήσει επίσης να απελευθερωθεί το σώμα σας από τις τοξίνες. Ταυτόχρονα, για καλύτερα αποτελέσματα προσπαθήστε να κάνετε μισή ώρα γυμναστική κάθε μέρα.

Υπάρχουν μερικοί κανόνες στους οποίους θα πρέπει να επιμείνετε: Όχι στο πρόχειρο φαγητό. Όχι στα ζαχαρούχα ποτά ή αλκοόλ. Περιορίστε την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης. Εδώ είναι το μενού για την διατροφή των δύο εβδομάδων:

Εβδομάδα 1η Δευτέρα Πρωινό: 2 βραστά αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: 2 κομμάτια γλυκοπατάτα και 2 μήλα. Δείπνο: 1 μεγάλο πιάτο σαλάτα και κοτόπουλο. Τρίτη Πρωινό: 2 βραστά αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: πράσινα λαχανικά και σαλάτα κοτόπουλο. Δείπνο: Μια σαλάτα λαχανικών, 1 πορτοκάλι, και 2 βραστά αυγά. Τετάρτη Πρωινό: 2 βραστά αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Κάποιο τυρί με χαμηλά λιπαρά, 1 ντομάτα, και 1 κομμάτι γλυκοπατάτα. Δείπνο: 1 μεγάλο πιάτο σαλάτα και κοτόπουλο. Πέμπτη Πρωινό: 2 βραστά αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Φρούτα. Δείπνο: 1 μεγάλο πιάτο σαλάτα και κοτόπουλο στον ατμό. Παρασκευή Πρωινό: 2 βραστά αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: βραστά λαχανικά και 2 αυγά. Δείπνο: Σαλάτα και ψητά ψάρια. Σάββατο Πρωινό: 2 βραστά αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Φρούτα. Δείπνο: κοτόπουλο και λαχανικά στον ατμό. Κυριακή Πρωινό: 2 βραστά αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Σαλάτα ντομάτα, λαχανικά στον ατμό, και κοτόπουλο. Δείπνο: Λαχανικά στον ατμό.

Εβδομάδα 2η Δευτέρα Πρωινό: 2 αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Σαλάτα και κοτόπουλο. Δείπνο: 1 πορτοκάλι, κάποια σαλάτα και 2 αυγά. Τρίτη Πρωινό: 2 αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: 2 αυγά και λαχανικά στον ατμό. Δείπνο: Σαλάτα και ψητά ψάρια. Τετάρτη Πρωινό: 2 αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Σαλάτα και κοτόπουλο. Δείπνο: 1 πορτοκάλι, σαλάτα λαχανικών, και 2 αυγά. Πέμπτη Πρωινό: 2 αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Λαχανικά στον ατμό, τυρί με χαμηλά λιπαρά, και 2 αυγά. Δείπνο: Σαλάτα και κοτόπουλο. Παρασκευή Πρωινό: 2 αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Μια σαλάτα σαρδέλας. Δείπνο: Σαλάτα και 2 αυγά. Σάββατο Πρωινό: 2 αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Σαλάτα και κοτόπουλο. Δείπνο: Φρούτα. Κυριακή Πρωινό: 2 αυγά και 1 κομμάτι εσπεριδοειδούς φρούτου. Μεσημεριανό: Λαχανικά στον ατμό και κοτόπουλο. Δείπνο: Το ίδιο όπως και για το μεσημεριανό γεύμα. Προσέξατε πόσο απλή είναι; Αυτή η δίαιτα δεν έχει σχεδόν καθόλου υδατάνθρακες, και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους λειτουργεί.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν δοκιμάσετε αυτή τη δίαιτα. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει πάντα να μιλήσετε με έναν επαγγελματία υγείας πριν από την ανάληψη κάθε είδους διατροφής. Ακόμα κι αν δεν θα λιμοκτονήσετε, μια ριζική αλλαγή σε αυτά που τρώτε πρέπει να συμφωνηθεί με έναν ειδικό εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι δεν βλάπτουν την υγεία σας.

Πηγή: brightside.me

Advertisement