ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του

Advertisement

Όταν ο φωτογράφος Άλαν Λώρενς με την σύζυγο του ανακάλυψαν ότι ο μικρότερος γιος τους είχε σύνδρομο Down, έκαναν αυτό που θα προσπαθούσαν να κάνουν και οι περισσότεροι γονείς σε ανάλογη περίπτωση.

Άρχισαν να ψάχνουν στο διαδίκτυο για περισσότερες ιατρικές πληροφορίες. Κατά την διάρκεια της έρευνας τους όμως συνειδητοποίησαν ότι οι πληροφορίες που υπήρχαν αναρτημένες στο διαδίκτυο ήταν είτε εξαιρετικά λίγες είτε πάρα πολύ γενικές.

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 1

Για αυτό αποφάσισαν να κάνουν κάτι για αυτό. Να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν και να μεταδώσουν στον κόσμο ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα για τα παιδιά με σύνδρομο Down.

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 3

Η οικογένεια Λώρενς πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ο μικρός Γουίλ είχε πολλά να τους διδάξει για την αγάπη και τη ζωή.

«Η γυναίκα μου με ρωτούσε, γιατί έκλαιγα τόσο πολύ … και εκείνες τις μέρες πάντα ήξερε τι να μου πει. Ήξερε τι χρειαζόμουν να ακούσω» είπε ο πατέρας του μικρού Γουίλ σε τηλεοπτικό δίκτυο.

«Μου έλεγε ότι ο γιος μας είναι μια τεράστια ευλογία για την οικογένειά μας και ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι σε τομείς που ούτε καν γνωρίζουμε.»

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 5

Για να γνωρίσει στον κόσμο τον γιο του ο Λώρενς αλλά και για να τον ενθαρρύνει λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του, άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο σε ένα blog που δημιούργησε.

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 7

Αστειευόμενος πρόσθεσε στην περιγραφή ότι ο Γουίλ έμοιαζε σαν να προσπαθούσε να πετάξει.

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 9

Και γιατί να μην πετάξει; Μέσα από τις φωτογραφίες ο Γουίλιαμ όντως «πετάει» μέσα στο σπίτι, στον κήπο και γύρω από όλη τη γειτονιά!

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 11

«Φυσικά και μπορεί να πετάξει. Είναι ακόμα νέος και γνωρίζουμε σαν οικογένεια ότι ο Γουίλ θα μπορεί να κάνει ότι θέλει. Θα πετύχει σε ότι και αν προσπαθήσει.»

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 13

Η οικογένεια σήμερα έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία στο Kickstarter για να πουλήσει όσα πιο πολλά ημερολόγια «Wil Can Fly» μπορέσει.

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 15

Τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα τα διαθέσει για την υποστήριξη δύο Ιδρυμάτων που βοηθούν άτομα με σύνδρομο Down.

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 17

«Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορείς να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή με ένα παιδί με σύνδρομο Down,» γράφει το ζεύγος Λώρεν στη σελίδα τους στο Kickstarter.

Αυτό το μικρό αγόρι με σύνδρομο Down «πετάει» χάρη στην αγάπη του μπαμπά του - Εικόνα 19

«Δεν έχουμε εγκαταλείψει όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε επειδή ο Γουίλιαμ έχει σύνδρομο Down. Αντίθετα, ο γιος μας μας βοηθά να επιβραδύνουμε και να χαρούμε τη ζωή.»

Πηγή

Advertisement