ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ!

Advertisement

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, ο μεγαλύτερος πληθυσμός Ιαπώνων εκτός χώρας, ζει στην Βραζιλία.

Η μετανάστευση των Ιαπώνων προς τη χώρα της Νότιας Αμερικής ξεκίνησε στις αρχές του εικοστού αιώνα, μετά την κατάργηση της δουλείας, την περίοδο που στη Βραζιλία υπήρχε άμεσα ανάγκη για εργάτες που να απασχολούνται στη συγκομιδή του καφέ.

Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα, Ιαπωνία και Βραζιλία έχουν ανταλλάξει και ανταλλάσσουν στοιχεία των πολιτισμών τους σε ότι αφορά τη Γεωργία, τις πολεμικές τέχνες, τη διασκέδαση, τα φεστιβάλ κτλ

Με αυτό το ιστορικό, δεν μοιάζει καθόλου περίεργο που στη πόλη Okayama της Ιαπωνίας υπάρχει ένα καταπληκτικό Βραζιλιάνικο θεματικό πάρκο!

Στο πάρκο Washuzan Highland υπάρχει το SkyCycle, ένα μοναδικό Roller Coaster, το οποίο το διασχίζεις, από τη μια πλευρά του στην άλλη, επάνω σε κάτι που μοιάζει με ποδήλατο. Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 1 Η διαδρομή είναι απλή, χωρίς μεγάλες στροφές και ξαφνικές πτώσεις. Η απόσταση όμως από το έδαφος.. τρομάζει. Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 3 Τα περίεργα ποδήλατα είναι διπλά, γεγονός που ευνοεί τις.. ρομαντικές βόλτες πάνω από τα δέντρα. Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 5 Οι επιβάτες μπορούν να ελέγχουν οι ίδιοι πόσο γρήγορα θα κινείται το όχημα τους.

Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 7

Αλλά πόσο γρήγορα να πας με αυτή τη θέα; Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 9 Και η θέα στο βάθος όντως είναι υπέροχη. Απλά καλό θα είναι να μην κοιτάξετε κάτω. Μόνο προς τη Γέφυρα.. Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 11 Μπορεί κάθε επιβάτης να είναι υποχρεωμένος να δεθεί με ζώνη ασφαλείας, όμως δεν υπάρχουν προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 13 Κάτι που θα τρόμαζε και τον πιο τολμηρό λάτρη της περιπέτειας..

Αυτό το Roller Coaster στην Ιαπωνία είναι το πιο τρομακτικό που έχετε δει ποτέ! - Εικόνα 15

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή

Advertisement