ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Άβαφες και φυσικές: διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ

Advertisement

Διάσημες Ελληνίδες: Είναι γνωστό πως οι επαγγελματικές φωτογραφίες που μοιράζονται οι διάσημες Ελληνίδες μαζί μας είναι κάτι το συνηθισμένο για όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι που δεν είναι. Αυτό έχει να κάνει με τις φυσικές και όχι επαγγελματικές λήψεις.

Το full make up look είναι αυτό που κυριαρχεί στην αρχική μας σελίδα. Παρόλο που λατρεύουμε το μακιγιάζ και κάθε πιθανή έμπνευση γύρω από αυτό, οι natural selfies έχουν επίσης τη δική τους αξία.

Πρόκειται για τις φωτογραφίες που μας υπενθύμισαν πως δεν είναι κακό να μην έχεις 24 ώρες το 24ωρο το πολυπόθητο smooth skin. Επιπλέον, πως είναι ΟΚ μια μέρα να έχεις μαύρους κύκλους από την αϋπνία και την εξάντληση. Το μακιγιάζ είναι εκεί για να μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφες. Όχι, για να μας γεμίζει ανασφάλεια η σύγκριση του αποτελέσματος που μας προσφέρει με αυτό που αντικρίζουμε κάθε πρωί.

Ακολουθούν  διάσημες Ελληνίδες, οι οποίες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ

Ας δούμε λοιπόν όλες τις φορές που γνωστές Ελληνίδες μας ενθάρρυναν να αγαπήσουμε κι άλλο τη φυσική μας ομορφιά, ποζάροντας χωρίς μακιγιάζ.

Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 1 Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 2 Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 3 Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 4 Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 5 Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 6 Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 7 Άβαφες και φυσικές: 10 διάσημες Ελληνίδες φωτογραφίζονται χωρίς μακιγιάζ και είναι πιο όμορφες από ποτέ - Εικόνα 8

Πηγή

Advertisement