ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Μπαρ στο Λονδίνο προσφέρει υπηρεσίες “ύπνου¨ στους πελάτες του έναντι αμοιβής για να πάρουν μια ανάσα από τη δουλειά

Advertisement

Όλοι ξέρουμε τα οφέλη του μεσημεριανού ύπνου σε σώμα και πνεύμα. Στο εξωτερικό δεν είναι ανοίκειο το φαινόμενο ανθρώπων που παίρνουν έναν υπνάκο στο πάρκο μια ηλιόλουστη μέρα ή ακόμη και για μερικά μόλις λεπτά στην καρέκλα του γραφείου τους. 

Ωστόσο, κάποιος σκέφτηκε μια υπηρεσία η οποία θα εξασφαλίζει στους πολυάσχολους επαγγελματίες μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, όπου οι επισκέπτες θα πληρώνουν για να κοιμηθούν κάποιες ώρες και ανανεωμένοι να γυρίζουν πίσω στις απαιτητικές ασχολίες τους.

Πρόκειται για τον νεαρό Mauricio Villamizar, συνιδρυτή των μπαρ ύπνου “Pop&Rest”, που έχουν γίνει το απολύτο trend πλέον στο Λονδίνο.

«Ο ύπνος είναι ζωτικό κομμάτι της ύπαρξης μας και της καλής μας υγείας. Προτιμώ, λοιπόν, να δίνω τα λεφτά μου σε μία τέτοια υπηρεσία, παρά να πιω έναν ακόμη καφέ ή να αγοράσω κάτι να φάω για να δώσω στο σώμα μου την ενέργεια που χρειάζεται για να παραμείνει όρθιο μέσα στην ημέρα», λέει μία τακτική πελάτισσα του μπαρ.

Πόσο στοιχίζει ωστόσο η συγκεκριμένη υπηρεσία σιέστας; Στα απολύτως βολικά δωμάτια, τα διαποτισμένα με νότες λεβάντας για χαλάρωση, με τα μαλακά, καθαρά κλινοσκεπάσματα και τις μάσκες ύπνου, μόλις 23 δολάρια.

Προκύπτει ηθικό ζήτημα; Για ορισμένους ναι, αφού θεωρούν ανήθικο το να πουλά κάποιος κάτι τέτοιο…

Πηγή

Advertisement