ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

«Δεν περίμενα να το κάνω και αυτό»: Το μήνυμα του Κώστα Πηλαδάκη στη Ναυσικά του Survivor

Advertisement

Ένα μήνυμα στήριξης και αγάπης έλαβε χθες στο έπαθλο επικοινωνίας η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου από τον αγαπημένο της Κώστα Πηλαδάκη.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και όλοι οι παίκτες, έλαβαν ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

H Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άκουσε το ηχητικό μήνυμα που της έστειλε ο σύντροφός της, Κώστας Πηλαδάκης.

«Έχεις ευλογία που ζεις κάτι τόσο ξεχωριστό και που το ήθελες τόσο πολύ αλλά και εμείς το ίδιο βέβαια πως σε έχουμε στις ζωές μας γιατί μας κάνεις περήφανους με την στάση σου και τη συμπεριφορά σου. Δεν έχετε τίποτα ουσιαστικά να χωρίσετε μεταξύ σας άρα ζήστε το όλοι… Σε φιλώ πολύ μας λείπεις και δεν σου κρύβω ότι δεν περίμενα να το κάνω και αυτό… Μόλις με το καλό γυρίσεις αυτό με το μπάσκετ να το κοιτάξουμε λίγο και να το δουλέψουμε» της είπε ο επιχειρηματίας. Και εκείνη με τη σειρά της απάντησε.

«Δεν είναι κούκλος όμως; Δύο μέτρα άντρας…. Μωρό μου ήξερα ότι θα στείλεις ένα μήνυμα…ξέρω ότι είναι άδειο το σπίτι χωρίς εμένα ξέρω ότι ο γάτος μου έχει πάθει κατάθλιψη χωρίς τη μάνα του αλλά θα γυρίσω και θέλω να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί μπορεί να λείψω μερικές εβδομάδες ακόμη, αλλά έχουμε να ζήσουμε πάρα πολλά χρόνια μαζί σε αγαπάω! Σε αγαπάω, σε λατρεύω, μου λείπεις δεν καταλαβαίνεις πόσο!».

Δείτε το βίντεο

Πηγή

Advertisement