ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη

Advertisement

Μπορεί να τους κορόιδευαν στο σχολείο επειδή ήταν επιμελείς μαθητές όμως μεγαλώνοντας έβγαλαν τη γλώσσα σε όλον τον κόσμο κερδίζοντας εκατομμύρια με τη βοήθεια του μυαλού τους.

Mark Zuckerberg

Ο κύριος Facebook δε χρειάζεται συστάσεις. Έγινε ο νεαρότερος εκατομμυριούχος του πλανήτη και κέρδισε φήμη και διασημότητα μεγαλύτερη και από της Marilyn Monroe στήνοντας το πιο επιτυχημένο site κοινωνικής δικτύωσης -μέχρι σήμερα.

Larry Page & Sergey Brin

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη - Εικόνα 3 Δεν ξέρετε ποιοι είναι; Ψάξτε τους στο Google! Το οποίο δεν θα υπήρχε καν αν δεν το είχαν δημιουργήσει εκείνοι.

Εμπνευστές και δημιουργοί της δημοφιλέστερης μηχανής αναζήτησης του πλανήτη χαίρονται τα πλούτη τους και την επιτυχία τους με κέρδη που τους βάζει κάθε χρόνο σε περίοπτη θέση στη λίστα με τους πλουσιότερους του πλανήτη.

Jimmy Wales

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη - Εικόνα 5 Χωρίς αυτόν πολλά ερωτήματα θα έμεναν αναπάντητα. Τώρα, όμως, όλες οι απαντήσεις μαζεύονταν στην online εγκυκλοπαίδεια που ακούει στο όνομα Wikipedia και μας έχει λύσει τα χέρια.

Evan Williams

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη - Εικόνα 7 Μπορεί να παράτησε το Πανεπιστήμιο αλλά η η απόφασή του δεν αποδείχτηκε και τόσο λανθασμένη για την εξέλιξη της ζωής του.

Δεν είναι μόνο υπεύθυνος για τον ορισμό του «blogger» αλλά και εμπνευστής και ιδρυτής του twitter που, όπως ξέρετε, έχει ήδη κατακτήσει τον κόσμο.

Steve Chen & Chad Hurley

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη - Εικόνα 9 Ψάχνετε την αγαπημένη σας μουσική, αποσπάσματα από το τελευταίο επεισόδιο της σειράς που βλέπετε με μανία αλλά προβάλλεται μόνο στην Αμερική προς το παρόν ή κάποιο αστείο video για να ευθυμήσετε;

Στείλτε ένα ευχαριστήριο μήνυμα σε αυτούς του δύο κυρίους που εμπνεύστηκαν το youtube γιατί δίχως αυτό ακόμα θα ψάχνατε.

Steve Jobs

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη - Εικόνα 11 Ένα μήλο την ημέρα την πλήξη κάνει πέρα. Ο κύριος Apple κατάφερε να κάνει τα προϊόντα της εταιρείας του τη μεγαλύτερη σύγχρονη tech-mania. Δεν μας πιστεύετε; Για μετρήστε τα iPhone γύρω σας και τα ξαναλέμε.

Julian Assange

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη - Εικόνα 13 Οι φίλοι του τον αποκαλούν επιτυχημένο δημοσιογράφο των αποκαλύψεων, οι εχθροί του online τρομοκράτη. Ο Julian βρίσκεται πίσω από το wikileaks, το site των σημαντικότερων αποκαλύψεων της (πολύ) σύγχρονης ιστορίας.

Bill Gates

Τα πιο διάσημα σπασικλάκια του πλανήτη - Εικόνα 15 Το ότι διαβάζετε αυτό το άρθρο στον υπολογιστή σας το οφείλετε κυρίως στον Bill. Και αυτός παράτησε το Πανεπιστήμιο αλλά δεν παράτησε τη μανία του που ήταν, τι άλλο, η τεχνολογία.

Ο ιδρυτής της Microsoft είναι  ένας από τους ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη.

Και βαθύπλουτος, φυσικά -αλλά και φιλάνθρωπος μια που είναι ο δεύτερος άνθρωπος στην Αμερική με τις περισσότερες δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

source

Πηγή

Advertisement